Däck till Audi

Vi har ett stort urval av däck till Audi. En Audi är en premiumbil som enligt oss på Däckskiftarna förtjänar högpresterande däck. Det gäller oavsett om du har en fyrhjulsdriven Quattro eller en sportigare modell, och det är lika självklart som att en löpare ska välja bra skor inför ett lopp. Det är en fråga om säkerhet, körglädje och körekonomi.

 

Det är inte svårt att beställa däck till Audi här hos oss på Däckskiftarna. Du anger bara bilmodell eller registreringsnummer så listar vi de däck till Audi som har rätt dimensioner och index. Om det är däck i en viss prisklass du är ute efter eller om du har andra önskemål eller krav kan du använda fler filter när du söker efter däck till Audi. På så sätt sparar du tid och kan vara säker på att det blir rätt däck.

 

Däckdimensioner till Audi

Audi har alltid levt upp till sitt motto "Vorsprung durch Technik" (Försprång genom teknik). Men det är viktigt att du väljer däck som spelar i samma höga liga, annars tappar du prestanda helt i onödan. Däcken är en mycket viktig del av helheten. Det gäller särskilt när du kör en högpresterande bil. Vi har däck till Audi i dimensioner som 225/60R16 och 245/45R18. Continental Vanco Eco, Bridgestone T001 och Pirelli Cinturato är exempel på bra däck till Audi. Du finner alltid information om däckdimension angiven på utsidan av ett däck men det räcker som sagt med att ange registreringsnummer eller bilmodell för att det ska bli rätt vid köp av nya däck till Audi A6, A3 eller en annan modell.

 

Vi hjälper dig att montera däck till Audi

Du kan välja att beställa däck till Audi och få dem hemskickade. Ett annat alternativ är att be att få dem levererade till en av våra drive-in servicestationer och låta oss montera dem åt dig. Då får du perfekt balanserade däck till din Audi och en bättre och säkrare körupplevelse. Hos oss kan du även förvara dina däck när du inte använder dem. På våra däckhotell har vi optimala förhållanden och däcken åldras inte lika snabbt som hemma i ett garage.