Sommardäck & vinterdäck till Audi A6

 

Oavsett om det gäller sommardäck eller vinterdäck till Audi A6, som ju är en premiumbil, tycker vi att du ska satsa på kvalitet. Ditt val av däck gör stor skillnad när du kör en så här kraftfull bil och vill få ut hela dess potential. Däck du inte bytt på länge och vinter- eller sommardäck till Audi A6 av lägre kvalitet ger dig sämre styrrespons och är inte lika säkra. Sommardäck till Audi A6 tycker vi ska ha så lågt rullmotstånd som möjligt.

 

Du kan beställa både sommardäck och vinterdäck till Audi A6 genom att skriva vad din Audi har för registreringsnummer eller vad det är för version av bilen du kör. Vi listar då alla däck som har rätt dimensioner till bilen. Har du andra önskemål om däcken? I vår sökmotor kan du till exempel ange att du vill ha vinterdäck till Audi A6 utan dubbar eller sommardäck till Audi A6 som är väldigt tysta eller ligger i ett visst prisspann.

 

Däckdimensioner till Audi A6

Continental Vanco Eco 225/60R16 är ett suveränt sommardäck för Audi A6. Pirelli Carrier är något billigare men det är fortfarande premiumkvalitet vi talar om. Ifall du behöver vinterdäck för Audi A6 är Nokian HKPL R3 ett däck av hög klass som är väl beprövat på skandinaviska vägar. Pirelli Winter 210 Sottozero är också mycket bra.

 

Vi byter vinter- och sommardäck till Audi A6

Du hittar Däckskiftarnas drive-in servicestationer över hela landet. Om du inte vill byta sommar- eller vinterdäck till Audi A6 på egen hand är du välkommen att skicka dem direkt till oss. Sedan är det bara att komma förbi på en tid som passar dig så genomför vi däckskiftet. När du inte kör på däcken kan du förvara dem på något av våra däckhotell.