Sommardäck & vinterdäck till Audi A5

 

Nya vinterdäck och sommardäck till Audi A5 kan ge din bil ett stort prestandalyft. Kompakta Audi A5 är en premiumbil med en motor som bör matchas med premiumdäck om du vill få ut all den potential som ryms under huven. Hos oss hittar du allvädersdäck, vinterdäck och sommardäck till Audi A5 från marknadsledande däcktillverkare. 

 

Använder du sökfunktionen i butiken går det fort och lätt att hitta sommardäck och vinterdäck till Audi A5 med spetsegenskaper. Med hjälp av olika sökfilter kan du hitta till exempel sommardäck till Audi A5 med bra våtgrepp och lågt rullmotstånd. Eller vinterdäck till Audi A5 med ett visst hastighetsindex från en särskild tillverkare. Du får automatiskt upp däck med rätt storlek om du anger vilket registreringsnummer din Audi har.

 

Däckdimensioner till Audi A5

Bridgestone Potenza är ett suveränt sommardäck till Audi A5 som du hittar i dimensionen 225/50R17. Michelin X-Ice North 4 är ett dubbat vinterdäck till Audi A5 som ger dig ett säkert grepp och god körkomfort. Nokian HKPL R3 är ett alternativ vi rekommenderar ifall du föredrar vinterdäck av friktionstyp, utan dubbar. Vi har även allvädersdäck till Audi A5 som du kan köra med året om.

 

Skicka däcken direkt till oss på Däckskiftarna

Vi finns för dig som vill att det ska vara riktigt bekvämt att beställa, äga och byta vinter- och sommardäck till Audi A5. När du köper däck i vår butik kan du få dem levererade direkt till en Däckskiftarna servicestation. Vi har däckhotell med bästa möjliga förhållanden för däck du inte kör på. Dessutom slipper du bereda plats för däck i din bostad. När det är dags att byta till sommardäck eller vinterdäck till Audi A5 kommer du bara förbi så fixar vi det. Självklart ser vi till så att däcken blir perfekt balanserade, det ökar däckens livslängd.