Våra tjänster

Däckservice hos Däckskiftarna

Välkommen till Däckskiftarna, din fullständiga däckservicepartner som har öppet även på kvällar och helger när andra däckverkstäder inte vill jobba. Vi vet att däcken är en vital del av din bil, och det är vårt mål att erbjuda en helhetslösning för alla dina däckbehov oavsett veckodag. Från rutinmässiga tjänster till specialanpassade behov, här är en översikt över de däcktjänster vi erbjuder:

Våra Däckservice-tjänster:

 • Balansering: Korrekt balanserade däck bidrar till en mjukare körning och minskad däckslitage på både däck och fram/bakaxel. Däckexperterna på våra 73-stationer säkerställer att dina däck är korrekt balanserade för optimal prestanda.
   
 • Däckomläggning: Behöver du byta från sommar- till vinterdäck eller tvärtom? Våra däcktekniker utför snabb och effektiv däckomläggning med största precision.
   
 • Däckhotell: Med vårt däckhotell får du den kompletta lösningen för dina däck. Förutom förvaring får du även tjänster som rengöring, kontroll av mönsterdjup och lufttryck. Läs mer om däckhotell här.
   
 • Däckförvaring: Dina däck förvaras i optimala förhållanden för att förlänga deras livslängd och bevara kvaliteten. Läs mer om hur vi förvarar däck här.
   
 • Punkteringslagning: Mindre punkteringar är ofta reparerbara. Våra experter kan snabbt och effektivt laga ditt punkterade däck, så att du är tillbaka på vägen i nolltid.
   
 • Hemleverans av däck- och fälgpaket: För dem som söker maximal bekvämlighet erbjuder vi hemleverans av däck och fälgar. Få dina nya däck och fälgar levererade direkt till din dörr.
   
 • TPMS programmering: När du köper kompletta hjul från oss, erbjuder vi även TPMS programmering för att säkerställa korrekt däcktrycksövervakning.

 

Varför ska du välja Däckskiftarna?

Hos oss Däckskiftarna är vi dedikerade till att erbjuda förstklassig service och expertis. Oavsett om du behöver rutinmässig däckunderhåll eller specialanpassade tjänster, är vårt team här för att assistera. Med års erfarenhet i branschen kan du lita på att dina däck är i säkra händer hos oss.

Har du några frågor eller funderingar kring våra däckservice-tjänster? Kontakta din lokala däckskiftare idag  - här hittar du alla kontaktuppgifter