HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck & vinterdäck till Audi A1

 

Det är både säkrare och roligare att köra med nya vinterdäck och sommardäck till Audi A1. Hos oss på Däckskiftarna är urvalet stort. Audi A1 är en liten premiumbil med suveräna köregenskaper. Det gäller särskilt om du väljer sommar- och vinterdäck till Audi A1 som gör så att bilen kommer helt till sin rätt. Har du en Audi A1 så lönar det sig att välja premiumdäck enligt oss. Ju bättre bilen är desto större skillnad gör däcken.

 

Vår sökmotor gör det lätt att hitta de vinter- och sommardäck till Audi A1 som passar utifrån dina önskemål. Du kan använda olika filter för att lista däck med särskilda egenskaper. Det kan till exempel handla om att du vill ha sommardäck till Audi A1 med extra lågt rullmotstånd och bra våtgrepp. Vi listar de sommar- och vinterdäck som har rätt dimensioner för din bil om du uppger ditt registreringsnummer eller vad det är variant av Audi A1 du kör.

 

Däckdimensioner till Audi A1

Continental Eco Contact 6 är ett sommardäck till Audi A1 som finns i dimensionen 185/60R15 som kan vara rätt för dig med en liten Audi. Ett vinterdäck till Audi A1 som vi tycker matchar bilen bra är Vredestein Arctrac. Det är dubbdäck men vi har givetvis även dubbfria vinterdäck till Audi A1. Michelin X-Ice X-13 är något utöver det vanliga i den avdelningen.

 

Bekväma däckskiften när du har tid

På våra drive-in servicestationer tar vi hand om dina däck precis när det passar dig. När du köper vinter- eller sommardäck till Audi A1 kan du få dem levererade till en station nära dig. När vi sedan är klara med bytet kan vi ta hand om däcken du byter från och checka in dem på däckhotell. Du slipper ha sommar- eller vinterdäck till Audi A1 som tar upp plats hemma och behöver egentligen inte hantera dem överhuvudtaget.