Sommardäck & vinterdäck till Audi A3

Byt vinterdäck och sommardäck till Audi A3 i god tid innan de börjar tappa i prestanda på grund av slitage. Vilken version av Audi A3 du än kör så är det fråga om en prestigebil i ett behändigt format som verkligen drar nytta av däck som spelar i samma höga liga. Däckens grepp och rullmotstånd betyder mycker för hur bilen känns på vägarna. Detta gäller oavsett om vi talar om sommardäck eller vinterdäck till Audi A3.

 

Söker du efter vinter- eller sommardäck till Audi A3 med särskilda egenskaper? Hos kan du hitta allt från vinterdäck till Audi A3 av friktionstyp och med lågt rullmotstånd till sommardäck från en viss tillverkare med bra hastighetsindex och maximalt våtgrepp. Vår sökmotor har många filter och listar däck med rätt dimensioner om du bara anger bilens registreringsnummer. Enklare kan det knappast bli att beställa sommar- eller vinterdäck till Audi A3.

 

Däckdimensioner till Audi A3

Michelin Primacy 3 finns bland annat i dimensionen 205/55R16 och är ett ypperligt sommardäck till Audi A3. Continental TS 830 P är ett vinterdäck till Audi A3 som vi kan rekommendera om du vill köra utan dubbar.

 

Däckskiftarna servicestationer finns över hela Sverige

Beställ dina nya vinter- eller sommardäck till Audi A3 direkt till en Däckskiftarna servicestation nära dig. Vi förvarar dem åt dig tills det passar dig byta till dem. På ett däckhotell förvaras däcken på ett sådant sätt att de inte torkar ut och försämras tills nästa gång du behöver dem. Låter du oss skifta däcken på en drive-in servicestation ser vi till så att dina sommar- eller vinterdäck till Audi A3 får precis det lufttryck de ska ha för att maxa bilens prestanda. Vi ser också till så att de blir perfekt balanserade. Det gör skillnad när det gäller en så välbyggd och kraftfull bil som Audi A3.