Bli franchisetagare
FT hemsida3.png

 

Däckskiftarna - hur började det?

Däckskiftarna grundades år 2011 med 4 stationer i Stor- Stockholm. Redan 2 år senare, 2013, kunde man hitta Däckskiftar-stationer på 11 platser runtom i landet.
Sedan dess har vi expanderat kraftigt och vi finns idag på fler än 75 platser i Sverige, och fortsätter expandera för varje år som går.

Vi har även genomgått en re-branding som har transformerat våra stationer till de karaktäristiska Däckskiftar-stationerna du kan se utspridda över landet, med ett snyggare utseende och bättre maskiner.

 

Vår affärsidé

Vårt affärskoncept grundar sig i en idé där kunder alltid är i fokus, med snabba, smidiga och professionellt utförda däckskiften.

Vi finns där våra kunder finns, exempelvis intill shoppingscenter och stora handelsplatser, vilket tillåter våra kunder att enkelt skifta sina däck i samband med att de uträttar andra ärenden i närområdet, och bidrar på så sätt till en något enklare vardag för de som besöker oss.

Vi erbjuder ett stort urval av tjänster, varav alla innefattar just däck. Hos oss kan kunder få hjälp med allt från köp av nya däck, till däckhotell och skiften.

Däckskiftarnas unika affärsidé fyller ett stort tomrum på däckmarknaden, med drop-in däckskiften, och vi har sett att det är ett koncept som uppskattas av våra besökare.

 

Vill du uppleva känslan av att driva ditt eget företag, med nöjda kunder, hög lönsamhet och ett seriöst företag som du kan vända dig till för stöd, oavsett situation?
Skicka in en ansökan till oss redan idag!
 

Varför Däckskiftarna?

Vill du bli en del av en stark och kontinuerligt expanderande organisation, som fortsätter att ta marknadsandelar på en marknad där efterfrågan ständigt ökar?
Som franchisetagare hos Däckskiftarna blir du just det, du får tillgång till det varumärke och affärskoncept som varit vår framgång, med en unik affärsidé med ständigt fokus på kunden.

Vår franchise baseras på en långsiktig satsning där vi ser till att du får en trygg, stabil och framgångsrik start redan från dag ett.
Vi erbjuder dig en nyckelfärdig verksamhet med en komplett mobil däckverkstad på en egen handelsplats, där vi tillsammans utvecklar ditt företag redan från start.
Du får även tillgång till våra fördelaktiga leverantörsavtal, med några av de bästa leverantörerna i Sverige.

Med goda möjligheter att expandera på sikt är Däckskiftarna en utmärkt franchise-organisation för dig som drömmer stort och tänker långsiktigt.

Vi erbjuder dig även gedigen utbildning, för dig och dina anställda, löpande support inom alla frågor, möten med hela franchiseorganisation, och mycket mer, allt för att du ska kunna driva konceptet på bästa möjliga sätt.

 

Vem letar vi efter?

  • Du är en resultatorienterad ledare, bra på att kommunicera och en god förebild.
  • Du har ett brinnande engagemang för service och kundupplevelse.
  • Du har en "hands-on approach" till utmaningar och arbete.
  • Du har ett ekonomiskt sinne.
  • Du har möjlighet att investera i att öppna en helt egen Däckskiftarna-station .

 

Är du intresserad och vill veta mer? Tveka inte med att höra av dig till franchise@dackskiftarna.se