2022-10-11

Däckskiftarna inleder samarbete med bilvårdsaktören pure:est

Däckskiftarna har tillsammans med pure:est tagit fram ett specialanpassat utbud av bilvårdsprodukter som kommer att säljas på utvalda pilot-däckstationer denna säsong.

Lagom till att det blivit dags att skifta till vinterdäck lanserar Däckskiftarna ett samarbete med det hypade svenska bilvårdsmärket pure:est. Ett specialanpassat utbud av bilvårdsprodukter kommer under hösten att finnas tillgängligt på utvalda däckstationer i Göteborg, Stockholm samt Borlänge. Redan nu finns pure:est produkter att köpa online.

john.PNG

Vi tittar hela tiden på hur vi kan utveckla vår verksamhet för att skapa ett starkare värdeerbjudande. Bilvård är något som alla fordonsägare behöver vilket gör det till en intressant produktkategori med omfattande potentiella synergieffekter", säger John Larzon på Däckskiftarna.

 

Bilvårdsbranschen har fullkomligt exploderat de senaste åren och efter att ha testat bilvårdsprodukter från tiotalet svenska bilvårdsaktörer föll Däckskiftarnas val till slut på Göteborgsbaserade pure:est.

pure:est har enligt oss de bästa produkterna och en intressant premiumpositionering av varumärket vilket är en fin kombination som vi tror våra kunder kommer att uppskatta”, menar John Larzon,

John Pureest.jpg

"Vi på Pureest har sedan starten 2020 fokuserat stenhårt på att etablera oss digitalt, samtidigt som vi vill sticka ut från mängden av bilvårdsvarumärken som finns idag. Nästa stora steg för oss är att även vara representerade fysiskt och inte bara digitalt, och av denna anledningen så ser vi Däckskiftarna som en naturlig samarbetspartner i resan mot att vårt sortiment även ska gå att köpa fysiskt", säger John Lystrand på pure:est.