Stockholm Arninge

Öppen för säsongen
Stänger 6 december

MISSADE NI ATT BYTA DÄCK? OROA DIG INTE, VI HAR ÖPPET ÅRET RUNT I VÄSTBERGA, VÄSTBERGAVÄGEN 4 BREVID COOP.

Välkommen till Däckskiftarna Arninge - Täby! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Saluvägen 4, vid Arninge Centrum.

Vi erbjuder även ett stort utbud av nya däck och fälgar för omgående leverans!

betalsaTre.png

Saluvägen 4
187 66 Arninge

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  395 kr
SUV / Lätt lastbil  495 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  100 kr / hjul
19-22"  150 kr / hjul
13-16"  355 kr / Hjul inkl ventil
17-18"  470 kr / Hjul inkl ventil
19-22"  620 kr / Hjul inkl ventil
Personbil  1.250 kr / Säsong
SUV / Lätt lastbil  1.450 kr / Säsong
Öppettider
Måndag - Torsdag: 08-20
Fredag: 08-18
Lördag- Söndag (samt röda dagar): 09-18
Datum för öppettider
Höst: 18 oktober - 6 december

DS-Arninge-1-e1554380294669.jpg 

 

 

Kontakt

Platschef Kim

Tel: 08-88 25 99
E-post arninge@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Arninge centrum

Byt till nya däck innan bilen tappat prestanda bara för att du kör med slitna däck. Tänk på att dina däck blir sämre långt innan greppmönstret har slitits ner så pass att du enligt lag är skyldig att byta däcken mot nya.

Däckskiftarna har en servicestation vid Arninge centrum (Jula-huset) i Täby och det finns många butiker och stora varuhus i området. Låt oss ta hand om dina däck och fälgar medan du gör andra ärenden, så använder du din tid effektivt. Fast ett däckbyte tar egentligen inte mer tid än att vi kan genomföra det medan du väntar. Tidsbokning är inte nödvändig utan det är drop-in som gäller hos oss.

Tjänster hos Däckskiftarna i Arninge centrum

Vi erbjuder flera olika tjänster och du har möjlighet att kombinera flera av dem för att få rabatt på priset. Kom till oss om du behöver hjälp med:

  • Däckskifte

  • Balansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

Däckskifte

Byta däck kan du kanske göra själv men vi har så låga priser på däckskiften att de flesta tycker att det är värt att få dem bytta av vår proffsiga personal. På vår anläggning i Arninge centrum byter vi inte bara däck på personbilar utan även du som har en lätt lastbil eller ett släp som behöver nya däck är välkommen till oss.

Balansering

Obalanserade däck kan orsaka skakningar och vibrationer och att dina däck slits snabbare än vad de gör när de är balanserade. Däckbalansering kräver avancerad utrustning och vi har den på servicestationen i Arninge centrum.

Omläggning

Omläggning innebär montering av däck på fälgar. Det går snabbt att genomföra på vår servicestation där vi har särskilda verktyg för arbetet. Hos oss får du balansering på köpet om du låter oss lägga om dina däck.

Däckhotell i Arninge centrum

På vårt däckhotell är dina däck försäkrade och i tryggt förvar tills det är dags att använda dem. De hålls under förhållanden som innebär att gummits egenskaper bevaras längre än om du har däcken i ett garage eller kallförråd. Dessutom slipper du hantera dina däck i samband med att de ska av eller på.

Köp däck och fälgar hos Däckskiftarna

Om du behöver köpa nya däck eller fälgar kan du göra det i vår butik online. Du kan välja att få dem levererade direkt till servicestationen i Arninge centrum. Vi säljer billiga däck från de ledande tillverkarna och har gjort det enkelt för dig att hitta önskad modell. Skriv in din bils registreringsnummer och vilka egenskaper du vill att däcken ska ha så listar vi alla som passar utifrån kriterierna du anger.