Uddevalla

Stängd för säsongen
Stationen öppnar 20 oktober

Vi finns på Torp vid Plantagen, Biltema!

Välkommen till Däckskiftarna Uddevalla Torp! Vi har DROP-IN för all slags däckhotell och däckservice alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Herrestads Torp 354 vid Plantagen.

betalsaTre.png

Herrestads Torp 354
451 76 Uddevalla

Öppna i Google Maps
Personbil  899 kr
SUV / Lätt lastbil  949 kr
Personbil / Släp  399 kr
SUV / Lätt lastbil  449 kr
Manuell domkraft  549 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  85 kr / hjul
19-21"  100 kr / hjul
Personbil  899 kr / säsong
SUV / Lätt lastbil  999 kr / Säsong
13-16"  300 kr / hjul
17-18"  350 kr / hjul
19-21"  400 kr / hjul
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  500 kr
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18
Avvikande öppettider
30 April: 08-18
Datum för öppettider
Höst: 20 oktober - 8 december

Uddevalla.jpg 

Kontakt

Platschef Feras

Tel: 0760050061
E-post uddevalla@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Uddevalla Torp Plantagen

Att byta till sommar- och vinterdäck i tid är ett måste då det är reglerat enligt lag. Däremot är det många som kör med slitna däck lite för länge, vilket försämrar både komforten och säkerheten ute på vägarna. Hos oss på Däckskiftarna kan du få däckservice av erfaren personal. I Uddevalla ligger vår anläggning vid Torp Plantagen. Adressen är Herrestads Torp 354. Även Biltema och flera andra varuhus finns i närheten och du kan alltså kombinera ett besök på vår servicestation med att du göra andra ärenden.

Du måste inte boka in en tid i förväg utan vi erbjuder däckservice drop-in, alla dagar i veckan.

Tjänster hos Däckskiftarna i Uddevalla Torp Plantagen

Däckservice kan handla om flera olika saker, beroende på vad du vill ha hjälp med. Vår personal arbetar framförallt med:

  • Däckbyten

  • Balansering av däck

  • Omläggning av däck

  • Förvaring av däck på däckhotell

  • Punkteringslagning

Däckbyten

Vi utför billiga och snabba däckbyten medan du väntar. Förutom personbilar kan vi byta däck på släp och många transportfordon.

Balansering

Vid balansering av däck använder vi teknisk utrustning för att analysera hur det presterar, och sedan korrigerar vi balansen med hjälp av vikter. På så sätt slits däcken jämnt och du kommer även att uppleva högre körkomfort. Obalanserade däck ger mer vibrationer och behöver bytas snabbare än balanserade däck.

Omläggning av däck

Att lägga om däck innebär att de monteras på en fälg innan fälgen och däcket monteras på fordonet. På vår servicestation vid Uddevalla Torp Plantagen lägger vi om däcken snabbt.

Förvaring av däck på däckhotell

Våra däckhotell används av många och passar dig som gärna slipper förvara däck du inte kör med i hemmet. Gummi är ett material som är känsligt för temperaturförändringar och på vårt däckhotell i Uddevalla förvarar vi alla däck under optimala förhållanden. Köper du nya däck eller fälgar i vår butik kan du få dem levererade direkt till vår servicestation i Uddevalla.

Punkteringslagning

Får du punktering i närheten av Torp Plantagen i Uddevalla är du välkommen till oss på Däckskiftarna. Vi lagar både utvändig och invändig punktering och kan även erbjuda fälgtätning och slipning. Det är bäst att komma in direkt om du misstänker punktering.

Beställ nya fälgar och däck från Däckskiftarna

Vårt sortiment av däck och fälgar är stort. Vår tanke är att det ska vara lätt att hitta billiga däck, oavsett vad du kör för bil. I vårt butik hittar du även premiumdäck för dig som är ute efter däck utöver det vanliga och fälgar av mycket hög kvalitet. Skriv in din bils registreringsnummer och vad du har för önskemål så får du en lista med lämpliga alternativ.