Sundsvall

Stängd för säsongen
Stationen öppnar 15 mars

Välkommen till Däckskiftarna Sundsvall! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Gesällvägen 1 vid Birsta City.

Vi erbjuder även ett stort utbud av nya däck och fälgar för omgående leverans!

betalsaTre.png

Gesällvägen 1
86341 Sundsvall

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  345 kr
SUV / Lätt lastbil  445 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  100 kr / hjul
19-22"  150 kr / hjul
13-16"  295 kr / Hjul inkl. ny ventil
17-18"  345 kr / Hjul inkl. ny ventil
19-22"  445 kr / Hjul inkl. ny ventil
Personbil  895 kr / Säsong
SUV / Lätt lastbil  995 kr / Säsong
Datum för öppettider
Vår: 15 mars - 15 maj
Höst: 10 oktober - 28 november

Sundsvall.jpg 

Kontakt

Platschef Sivan

Tel: 08-88 25 99
E-post sundsvall@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Sundsvall

Byt till nya däck och ge din bil ett lyft. Prestandan försämras långt innan du måste skifta däck enligt lagen, för att greppmönstret slitits ner för mycket. 

Förutom Köpcentret Birsta City hittar du både Lagerhaus och Intersport i närheten av vår anläggning i Sundsvall. Om du vill kan du alltså handla något eller göra ett ärende samtidigt som vi utför däckservice på din bil. Du behöver inte boka en tid i förväg för att få hjälp, vi jobbar snabbt och det går bra att komma på drop-in under våra öppettider.

Det här kan du få hjälp med hos Däckskiftarna i Sundsvall

På Däckskiftarna är vi alltid måna om att kunna ge ett professionellt och serviceinriktat bemötande. Vår personal i Sundsvall kan hjälpa dig med däckservice inom följande områden:

  • Byte av däck

  • Balansering av däck

  • Omläggning av däck

  • Däckhotell

Kombinerar du flera tjänster får du rabatt på priset.

Byte av däck i Sundsvall

Vi skiftar däck på personbilar, släp, lätta lastbilar och SUV:ar. Eftersom vi är experter på däckbyten genomför vi dem snabbt och kan erbjuda så bra pris att det för de flesta är väl värt att inte behöva byta däcken själv.

Däckbalansering

Om du misstänker att dina däck behöver balanseras, kanske för att det skakar om dem när du kör, kan vi titta på dem. Vi börjar med en analys med hjälp av modern utrustning. Behöver de balanseras så ordnar vi det direkt och du kan se fram emot en bättre körupplevelse. Dessutom så kommer de slitas jämnare och inte lika snabbt som obalanserade däck.

Omläggning av däck

Vi kan lägga om dina däck på nya fälgar. Gör du det i samband med ett däckbyte ingår däckbalansering.

Däckhotell

Kom till oss med däck du vill behålla men inte kör med, eller lämna dem hos oss efter ett däckbyte. Då behöver du inte hitta plats för dem hemma. Vi förvarar din däck under bra förhållanden, gummi är känsligt så det innebär att de håller längre. På vårt däckhotell i Sundsvall kan du även checka in däck för lätt lastbil.

Beställ nya däck och fälgar till servicestationen i Sundsvall

Du kan beställa däck och fälgar hos oss online. Vi tar in testvinnare i alla prisklasser och från de mest namnkunniga tillverkarna. Uppge gärna vår servicestation i Sundsvall som leveransadress så bjuder vi på frakten. Tack vare vår avancerade men lättanvända sökmotor är det väldigt enkelt att hitta däck som passar ditt fordon. Du kan även göra sökningar på pris och önskade egenskaper.