Stockholm Västberga

Öppen för säsongen
Stänger 4 december

VI HAR NUMERA ÖPPET ÅRET OM!

Välkommen till Däckskiftarna Västberga! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss vid Västberga Handelsplats, nedre plan på Västbergavägen 4.

Vi erbjuder även ett stort utbud av nya däck och fälgar för omgående leverans!

betalsaTre.png

Västbergavägen 4
126 30 Hägersten

Öppna i Google Maps
Personbil  395 kr
SUV / Lätt lastbil  495 kr
13-16"  85 kr / Hjul
17-18"  100 kr / Hjul
19-22"  150 kr / Hjul
13-16"  355 kr / Hjul inkl ventil
17-18"  470 kr / Hjul inkl ventil
19-22"  620 kr / Hjul inkl ventil
Personbil  1.250 kr
SUV / Lätt lastbil  1.450 kr
Öppettider
Måndag - Torsdag: 08-20
Fredag: 08-18
Lördag- Söndag (samt röda dagar): 09-18
Datum för öppettider
Höst: 1 oktober - 4 december
Kontakt

Platschef Philip

Tel: 08-88 25 99
E-post vastberga@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Västberga Coop

Du ska inte vänta med att byta däck eftersom det påverkar bland annat väggreppet och din komfort medan du kör. Vi finns vid Västberga Handelsplats nära E20 och Liljeholmen. Här finns det många butiker att besöka medan vi genomför däckskiftet. Stora Coop i Västberga ligger också nära. Gör ärenden eller vänta hos oss medan vi utför däckservice. Vi har drop-in tider och vad du än behöver göra så brukar det gå fort.

Tjänster som utförs hos Däckskiftarna vid Västberga Coop

Kom till oss om du har behov av någon av dessa tjänster:

  • Byte av däck på personbilar, släp eller lättare transportfordon

  • Däckbalansering

  • Omläggning av däck på nya fälgar

  • Däckhotell

  • Lagning vid punktering

Byte av däck

Att byta till nya däck går väldigt fort hos oss på Däckskiftarna i Västberga. Vi har låga priser på däckskifte och utför arbetet medan du väntar.

Däckbalansering

Kör du med obalanserade däck är det förmodligen inte särskilt bekvämt. Det brukar kunna bli kraftiga vibrationer, speciellt vid lite högre hastigheter. Dessutom blir det ett ojämnt slitage på däcken vilket gör att du måste behöva byta ut dem i förtid. Vi kontrollerar om dina befintliga däck behöver balanseras och åtgärdar eventuella problem.

Omläggning av däck

Däckomläggning behövs när du inte ska byta hela hjul utan montera däcken på fälgar innan de sedan monteras på bilen. Det är svårt att lyckas med det på egen hand men vi gör det snabbt på anläggningen vid Västberga Coop.

Däckhotell i Västberga

Vi kan ha de däck du inte använder på vårt däckhotell. Där förvaras de under bra förhållanden och de är givetvis försäkrade. En stor fördel är att du slipper ta med dig de gamla däcken efter det att vi bytt till nya.

Beställ nya däck och fälgar i vår butik

Vi kan erbjuda däck och fälgar till bra pris från flera av de ledande tillverkarna. Det är lätt att beställa däck online hos oss och vi kan skicka dem direkt till vår anläggning vid Västberga Coop. Ange vad din bil har för registreringsnummer så listar vi modeller som har de rätta dimensionerna. Du kan också göra ett urval baserat på specifika egenskaper som du vill att däcken ska ha och utifrån hur mycket du vill betala.