Stockholm Värmdö Marknad

Öppen för säsongen
Stänger 10 december

Välkommen till Däckskiftarna Värmdö Marknad! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Gustavsbergsvägen 30, vid Biltema. 

betalsaTre.png

Gustavsbergsvägen 24
134 39 Gustavsberg

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  395 kr
SUV / Lätt lastbil  495 kr
Manuell domkraft  650 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  100 kr / hjul
19-22"  125 kr / hjul
13-16"  355 kr / hjul ink gummi ventil
17-18"  470 kr / hjul ink gummi ventil
19-22"  595 kr / hjul ink gummi ventil
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  550 kr
Fälgtätning / Slipning  650 kr
Personbil  1.250 kr / säsong
SUV / Lätt lastbil  1.450 kr / säsong
I däckförvaring ingår alltid däckskifte och däcktvätt
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 15 mars - 6 maj
Höst: 15 oktober - 10 december

varmdo_marknad-e1553947269762.jpg

Kontakt

Platschef Filippa

Tel: 070-443 72 70
E-post varmdomarknad@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Värmdö marknad vid Coop

Dra inte ut på däckskiftet, vet du med dig att det är hög tid så innebär det att du kör med däck som inte har tillräckligt bra prestanda. Inte bara säkerheten och körekonomin, utan även komforten kommer att höjas efter ett däckskifte.

Om du bor eller vistas på Värmdö behöver du inte åka in till Stockholm för att få däckservice. Vi på Däckskiftarna håller till vid Värmdö marknad, vid Coop, nära Biltema och Plantagen. Att byta däck går väldigt fort men om du vill få ut mer av ditt stopp kan du göra ärenden medan du väntar, eller i anslutning till att vi fixat med däcken. Till oss kan du komma utan att först ha bokat en tid – alla dagar i veckan!

Det här kan vi hjälpa till med på Däckskiftarna – Värmdö marknad

Vår personal är experter på däck och kan erbjuda en eller flera av följande tjänster:

  • Däckbyten

  • Däckbalansering

  • Omläggning av däck på nya fälgar

  • Däckhotell

  • Lagning vid punktering
     

Däckbyten

Vi är riktigt snabba på däckbyten och erbjuder ett så bra pris att det är värt det, även om du kanske klarar att byta däck på egen hand. Vi tar också hand om byte av däck på kommersiella fordon och släp.

Däckbalansering

Det spelar ingen roll om du kör med påkostade däck ifall de inte är ordentligt balanserade. Obalanserade däck slits ojämnt och dessutom snabbare än om du låter oss genomföra en däckbalansering på servicestationen vid Coop på Värmdö. Vid en balansering minskar vibrationerna från kontakten mellan däcken och vägbanan.

Omläggning 

Omläggning av däck innebär att vi monterar dem på nya fälgar innan vi monterar däck + fälgar på ditt fordon. Vi kan arbeta snabbt och effektivt med detta moment, som kräver både erfarenhet och rätt verktyg. Det är med andra ord inget du ska ge dig på hemma i garaget om du inte vet exakt vad du gör.

Däckhotell

Vi förvarar gärna de däck du inte använder. Då slipper du hitta en lämplig plats för dem hemma. På däckhotellet vid Coop på Värmdö är det alltid rätt temperatur för gummit i däcken, och det förlänger däckens livslängd. Däckskifte och däcktvätt ingår om du förvar dem på vårt däckhotell.

Lagning av punktering

Vi utför såväl utvändig som invändig lagning om du skulle ha drabbats av punktering. Kom till oss vid Värmdö marknad så fort som möjligt om du tycker att dina däck tappar luft och du misstänker punktering. 

Beställ dina nya däck och fälgar på däckskiftarna

I vår butik online säljer vi bland annat sommar- och vinterdäck samt fälgar från flera av de bästa tillverkarna i världen. Med vår sökmotor hittar du snabbt däck som passar just ditt fordon och som har det pris och de egenskaper du letar efter. Har du tänkt genomföra ett däckskifte hos oss vid Värmdö marknad kan du skicka däcken direkt dit.