Stockholm Tumba

Öppen för säsongen
Stänger 10 december

Välkommen till Däckskiftarna Tumba! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Bryggarvägen 9 på Stora Coop's parkering.

Vi erbjuder även ett stort utbud av nya däck och fälgar för omgående leverans!

Välkomna!

betalsaTre.png

 

 

Bryggarvägen 9
147 30 Tumba

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  395 kr
SUV / Lätt lastbil  495 kr
Manuell domkraft  650 kr
13-16"  85 kr / Hjul
17-18"  100 kr / Hjul
19-22"  150 kr / Hjul
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  550 kr
Fälgtätning / Slipning  650 kr
13-16"  355 kr / Hjul ink ventil
17-18"  470 kr / Hjul ink ventil
19-22"  620 kr / Hjul ink ventil
Personbil  1.250 kr / Säsong
SUV / Lätt lastbil  1.450 kr / Säsong
Öppettider
Måndag - Torsdag 8 - 20
Fredag 8-19
Lördag - Söndag 9 - 18
Avvikande öppettider
Röda dagar: 9 - 18
Måndag 10/5 har vi öppet 8 - 17
Datum för öppettider
Vår: 16 mars - 10 maj
Höst: 18 oktober - 10 december

Tumba.jpg

Kontakt

Platschef Lilly

Tel: 070-556 59 23
E-post tumba@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Tumba

Välkommen till oss på Däckskiftarna i Tumba om du behöver byta eller fixa med något som gäller däck eller fälgar. Däcken är ofta helt avgörande för hur säkert du kör och med vilken komfort du tar dig fram ute på vägarna.

Vår servicestation i Tumba har modern utrustning och kunnig personal. Den ligger på Bryggarvägen 9, vid Stora Coops parkering. Passa på att storhandla medan vi byter däck på din bil. I närområdet finns även Arken Zoo och flera andra butiker där du kan göra ärenden. Vi kräver inte att du har bokat en tid i förväg hos oss utan du är välkommen när det passar dig, under våra generösa öppettider.

Det här erbjuder vi på Däckskiftarna i Tumba

På vår anläggning i Tumba erbjuder vi flera olika tjänster. Ofta kan du kombinera flera och få ett ännu bättre pris.

  • Byte av däck på personbilar, lätta transportfordon och släp

  • Balansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

  • Lagning av punktering

Byta däck i Tumba

Att byta däck är ganska enkelt om du har rätt verktyg men många tycker att det är värt pengarna att få det gjort av oss på Däckskiftarna. Vi erbjuder billigt däckbyte medan du väntar och kan skifta till nya däck på de flesta fordon.

Balansering

Att balansera däck innebär att de slits symmetriskt och att det inte skakar och vibrerar när du kör, som det kan göra om du har obalanserade däck. En däckbalansering ökar däckens livslängd och ger dig en skönare körupplevelse. Vi tar hjälp av toppmodern utrustning vid däckbalansering och kan garantera ett riktigt bra resultat.

Omläggning

Att lägga om däck på nya fälgar kräver lite mer än ett standard däckbyte då vi skiftar en komplett uppsättning hjul mot en annan. Hos oss ingår alltid balansering när du monterar däck på nya fälgar.

Däckhotell i Tumba

Däck slits även när du inte kör på dem eftersom gummi är ett material som är känsligt för bland annat temperaturväxlingar. På vårt däckhotell i Tumba, som du hittar i anslutning till servicestationen, förvaras däcken under bra förhållanden. Det är också skönt att slippa ta med däck hem efter ett däckskifte. Du sparar också plats i garaget eller var du förvarar däck du inte kör med.

Lagning av punkteringar

Om du råkat ut för en punktering, eller misstänker att det kan vara så, ska du inte vänta utan komma till oss direkt. Vi på Däckskiftarna i Tumba lagar punkteringar och det är ofta mer ekonomiskt än att byta däck.

Köp nya fälgar och däck hos Däckskiftarna online

Om du behöver köpa nya vinter-, sommar- eller allvädersdäck kan du göra det online i vår butik. Här hittar du alla typer av däck i olika prisklasser. Även du som har väldigt specifika krav på dina däck kan hitta rätt i vårt utbud på kort tid tack vår sökmotor. Vi skickar gärna däcken direkt till vår servicestation i Tumba om det är där du tänkt genomföra nästa däckskifte.