Stockholm Södertälje Moraberg

Stängd för säsongen

Välkommen till Däckskiftarna Södertälje Moraberg! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Klastorpsvägen 6 vid Mcdonalds.

Utlämning däckhotell

Behöver ni hämta ut era hotelldäck när det inte är säsong måste ni maila in detta till Utlamning@jhsmdack.se ! viktigt att ni anger Punkterna nedan

°Vilken station ni lämnat in era hjul på.

°För och efternamn

°Telefonnummer

°registreringsnummer 

Klastorpsvägen 6
152 42 Södertälje

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  350 kr
SUV / Lätt lastbil  450 kr
Manuell domkraft  595 kr
13-16"  75 kr
17-18"  100 kr
19-22"  125 kr
13-16"  350 kr / Hjul ink ventil
17-18"  450 kr / Hjul ink ventil
19-22"  600 kr / Hjul ink ventil
Personbil  995 kr / Säsong
SUV / Lätt lastbil  1.095 kr
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  550 kr
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag- Söndag: 9-18
Avvikande öppettider
Helgdagar samt röda dagar 9-18
Datum för öppettider
Höst: 15 oktober - 8 december
Kontakt

Platschef Pishe

Tel: 070 319 88 13
E-post moraberg@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Södertälje Moraberg

Med nya däck kör du säkrare, samtidigt som det är av stor betydelse för din körkomfort. Passa på att köpa nya vinter- eller sommardäck från oss på Däckskiftarna och låt oss genomföra däckbytet. I Södertälje moraberg, Biltema och även Mcdonalds ligger i närheten. Sväng förbi för däckservice på drop-in när du ändå är här för att vecko- eller månadshandla.

Det här hjälper vi till med på Däckskiftarna vid Ica Maxi i Haninge

Kom till oss om du behöver hjälp med någon av följande tjänster inom däckservice:

  • Byte av däck

  • Balansering av däck

  • Omläggning

  • Förvaring på däckhotell

  • Punkteringslagning

Olika tjänster kan kombineras för ett extra bra pris.

Byte av däck vid Södertälje Moraberg

Genomför däckbyten på flera olika fordon. Förutom personbilar tar vi hand om lätta lastbilar, SUV:ar och släp som behöver nya däck. Vår personal gör det inte bara snabbt utan även till ett väldigt bra pris. Jämför gärna med andra!

Balansering

Om du vill få ut mesta möjliga av dina däck behöver de vara balanserade. Vi undersöker dem i en maskin och korrigerar eventuella obalanser utifrån vad vi ser. En balansering av däck kan vara ett stort lyft och innebära att vibrationerna från däcken när du kör i hög hastighet blir mindre påtagliga. Obalanserade däck slits dessutom ut snabbare.

Omläggning

Med däckomläggning menas arbetet med att montera däck på nya fälgar. När du låter oss på Däckskiftarna Södertälje Moraberg ta hand om en omläggning så ingår även balansering.

Däckhotell

Däckhotell är inrättningar där du kan förvara däck som du inte kör med för tillfället. Hos oss på Däckskiftarna vid Södertälje Moraberg kan du lämna dina däck i tryggt förvar och spara plats hemma. En annan fördel med vårt däckhotell är att vi har jämn temperatur, det är viktigt eftersom gummit i däcken tappar i kvalitet om däcken utsätts för snabba temperaturväxlingar.

Punkteringslagning i Södertälje

Får du punktering och befinner dig i närheten av Däckskiftarna i Haninge är det lika bra att du kommer till oss på en gång. Det brukar bli billigare att låta laga en punktering än att byta ut det trasiga däcket.

Beställ nya fälgar och däck till Däckskiftarna Södertälje Moraberg

Förutom att vi är experter på däckservice kan du beställa däck och fälgar online från oss på Däckskiftarna. Vi har det mesta från de bästa tillverkarna. Oavsett om du behöver billiga vinterdäck med dubbar eller sommardäck med hög prestanda till en premiumbil hittar du snabbt vad du letar efter. Du kan söka på både pris, däcktyp och specifika egenskaper som du vill att däcken ska ha. Du har också möjlighet att uppge vår servicestation i Haninge som leveransadress så har vi dina nya däck redo när du tycker att det är dags att genomföra bytet.