Stockholm Södertälje

Stängd för säsongen
Stationen öppnar 15 oktober

Välkommen till Däckskiftarna Södertälje! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Genetaleden 7 vid stora Coop.

Utlämning däckhotell

Behöver du hämta ut era hotelldäck när det inte är säsong mailar du denna adress.

betalsaTre.png

Genetaleden 7
151 59 Södertälje

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  350 kr
SUV / Lätt lastbil  395 kr
Manuell domkraft  595 kr
13-16"  75 kr
17-18"  100 kr
19-22"  125 kr
Personbil  995 kr
SUV / Lätt lastbil  1.095 kr
13-16"  300 kr
17-18"  350 kr
19-22"  400 kr
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag- Söndag: 9-18
Avvikande öppettider
Helgdagar samt röda dagar 9-18
Datum för öppettider
Vår: 18 mars - 8 maj
Höst: 15 oktober - 5 december

Däckskiftarna Ica Maxi Södertälje

Att byta till sommardäck eller vinterdäck i tid är ett viktigt ansvar man har som bilägare. Det är dessutom en trevlig upplevelse att byta till nya däck eftersom både greppet och körkomforten tappar lite allteftersom däcken slits.

I Södertälje finns vi på Genetaleden 7, vid Ica Maxi och flera andra stora varuhus samt Södertälje fotbollsarena. Inte för att du behöver vänta särskilt länge medan vi utför däckservice, men det kan vara smidigt att kombinera ditt ärende hos oss med att till exempel storhandla. Vi vill att du ska kunna komma till oss spontant, när det passar dig. Därför har vi bara drop-in tider för däckskifte och däckservice.

Tjänster vi utför på Däckskiftarna vid Ica Maxi i Södertälje

Vår personal kan stå till tjänst om du har behov av något av följande:

  • Däckskifte

  • Balansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

  • Lagning av punktering

Kolla in våra paketpriser. Du kan få bra rabatter genom att låta oss på Däckskiftarna kombinera flera olika typer av däckservice. 

Däckskifte

Vi skiftar däck på de flesta fordon snabbt och till ett riktigt bra pris. Du är även välkommen om det har blivit dags att byta däck på ett släp.

Balansering

Att balansera däcken ordentligt är viktigt. Det krävs för att de ska slitas helt symetriskt och om du vill minimera de skakningar och vibrationer som kan uppstå när du kör. Vi har en särskild maskin som används vid däckbalansering för att kunna garantera ett riktigt bra resultat.

Omläggning

Däckomläggning är en åtgärd som innebär att vi monterar däck på fälgar, vanligtvis i samband med ett däckbyte. Det tar lite tid och är svårt att lyckas bra med på egen hand. Om du låter oss göra det ingår dessutom däckbalansering.

Däckhotell vid Ica Maxi i Södertälje

På vårt däckhotell i Södertälje tar vi ansvar för dina däck och ser till att de förvaras under förhållanden som är bra för däck. Däck slits faktiskt även när du inte kör på dem, eftersom gummit påverkas av omgivningen. Det är dessutom väldigt smidigt att dels inte behöva förvara sina däck i hemmet och dels slippa att köra däck till och från oss när det är dags för däckbyte.

Lagning av punktering

Vi kan hjälpa till om du råkar ut för en punktering i Södertälje. Ju snabbare du kommer desto större chans har vi att laga däcket.

Köp däck och fälgar hos Däckskiftarna Södertälje

Om du behöver köpa nya däck eller fälgar kan du göra det direkt vid vår däckverkstad