Stockholm Rotebro

Öppen för säsongen
Stänger 10 december

Välkommen till Däckskiftarna Rotebro! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Konsumentvägen 1 vid Rotebro handelsplats.

betalsaTre.png

Konsumentvägen 1
192 68 Sollentuna

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  350 kr
SUV / Lätt lastbil  450 kr
Manuell domkraft  650 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  100 kr / hjul
19-22"  125 kr / hjul
13-16"  355 kr / hjul ink gummi ventil
17-18"  470 kr / hjul ink gummi ventil
19-22"  595 kr / hjul ink gummi ventil
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  550 kr
Fälgtätning / Slipning  650 kr
Personbil  1.250 kr / säsong
SUV / Lätt lastbil  1.450 kr / säsong
I däckförvaring ingår alltid däckskifte och däcktvätt
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 15 mars - 10 maj
Höst: 15 oktober - 10 december

DS-Rotebro-e1554387436663.jpg

Kontakt

Platschef Filippa

Tel: 070-443 72 70
E-post rotebro@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Rotebro Handelsplats

Kom till oss på Däckskiftarna vid Rotebro Handelsplats om du behöver skifta däck eller har ett annat ärende som rör däck eller fälgar. Du ska inte köra för länge på slitna däck. Förutom att säkerheten förbättras ger nya däck en bättre körupplevelse. I närheten av vår servicestation i Rotebro hittar du bland annat Willys, Coop, Systembolaget och ett större köpcentrum. Du kan alltså passa på att utföra olika ärenden i samband med att du låter oss på Däckskiftarna ge dig däckservice. Tidsbokning behövs inte, det är bara att komma förbi på en tid som passar dig. Oftast kan vi ta hand om ditt ärende direkt.

Det här erbjuder vi på servicestationen vid Rotebro Handelsplats

Personalen som jobbar på Däckskiftarnas servicestation i Rotebro kan utföra enkel såväl som mer kvalificerad däckservice. Vid anläggningen på Rotebro Handelsplats kan du få hjälp med följande:

  • Byte av däck på personbilar, transportfordon och släp

  • Balansering av däck

  • Omläggning av däck på ny fälg

  • Förvaring på däckhotell

  • Lagning av punktering

Byte av däck i Rotebro

Kom till oss när det är dags att skifta från sommar- till vinterdäck eller på våren när det är att dags att byta till sommardäck igen. Vi erbjuder låga priser och mycket snabb service när det gäller däckbyten.

Balansering av däck

Om du kör med obalanserade däck kommer de inte slitas jämnt, vilket medför att du kan uppleva skakningar som inte är normala. Vi har den utrustning och erfarenhet som krävs för att analysera dina däck och åtgärda eventuella problem.

Omläggning av däck

Omläggning betyder att vi monterar däcken på de fälgar du vill ha innan vi monterar däck + fälg på bilen. Det kräver lite mer än ett vanligt däckbyte, men på vår servicestation vid Rotebro Handelsplats gör vi det snabbt medan du väntar.

Förvaring på däckhotell

På vårt däckhotell vid Rotebro Handelsplats håller vi rätt temperatur för att däcken ska behålla sina kvalitéer så länge som möjligt. Du slipper frakta dem till oss när det är dags för byte och sparar plats i förrådet eller garaget.

Lagning av punktering

Vi på Däckskiftarna kan laga de flesta punkteringar. Vi hjälper dig att avgöra om det lönar sig att laga, eller om det är bättre att köpa nya däck när du drabbats av en punktering i Rotebro.

Beställ nya däck och fälgar direkt till servicestationen

När det är dags att köpa nya däck eller fälgar kan du beställa dem i vår butik och få dem skickade till vår anläggning vid Rotebro Handelsplats. Vårt urval är stort och vi har som målsättning att alla ska kunna hitta passande däck, oavsett krav. Med vår sökmotor går det lätt att hitta däck som passar din bil, till rätt pris och med de egenskaper du värdesätter.