Stockholm Nynäshamn

Stängd för säsongen

 Välkommen till Däckskiftarna Nynäshamn! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Telivägen 2 vid ICA Maxi.

betalsaTre.png

Telivägen 2
149 41 Nynäshamn

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  395 kr
SUV / Lätt lastbil  495 kr
Manuell domkraft  595 kr
13-16"  75 kr
17-18"  100 kr
19-22"  100 kr
Personbil  995 kr
SUV / Lätt lastbil  1.095 kr
13-16"  300 kr
17-18"  350 kr
19-22"  400 kr
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18
Avvikande öppettider
Helg dagar samt röda dagar 9-18
Datum för öppettider
Vår: 14 mars - 2 maj
Höst: 13 oktober - 7 december

Nynäshamn.jpg

Kontakt

Platschef Gullan

Tel: 070-319 88 75
E-post nynashamn@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Nynäshamn Sjötelegrafen

Om du vill få ut mesta möjliga av din bil är det väldigt viktigt att däcken presterar bra och inte är för gamla. Att byta till nya sommardäck eller vinterdäck i tid höjer dessutom körkomforten.

I Nynäshamn hittar du Däckskiftarna vid Sjötelegrafen. Många butiker och varuhus finns alldeles i närheten av vår servicestation. Du kan med andra ord göra ärenden medan du väntar på att vi genomför ett däckbyte eller annan service av däck och fälgar. Vi har drop-in tider, så kom när det passar dig.

Däckservice i Nynäshamn

På vår servicestation vid Sjötelegrafen i Nynäshamn kan du få hjälp med en eller flera av dessa tjänster: 

  • Byte av däck

  • Däckbalansering

  • Omläggning av däck

  • Däckhotell

  • Punkteringslagning

Byte av däck

Vi är experter på snabba däckbyten på de flesta typer av fordon. Att vi jobbar effektivt innebär att vi kan erbjuda väldigt förmånliga priser på däckbyten.

Däckbalansering

Det spelar ingen roll om dina däck är nya och bra ifall de inte är ordentligt balanserade. På vår anläggning vid Nynäshamn Sjötelegrafen analyserar vi behovet av balansering med en speciell maskin. Balanserade däck håller längre och är bekvämare att köra med.

Omläggning av däck

Vill du montera däck på nya fälgar? Vi gör det snabbt här på Däckskiftarna i Nynäshamn och vi bjuder på däckbalansering i samband med omläggning av däck.

Däckhotell i Nynäshamn 

Förvara dina däck hos oss så slipper du alla besvär med transporter av däck och behöver inte ha dem liggandes hemma. Det är praktiskt helt enkelt, men det finns även en annan fördel och det är att däck som förvaras under rätt förhållanden bevarar sina fina egenskaper längre. Gummi är ett material som är känsligt för bland annat temperaturskiftningar.

Punkteringslagning 

Att köra på ett punkterat däck kan vara farligt. Ju längre tid du väntar desto svårare är det att laga det. Du kan helt enkelt bli tvungen att ersätta däcket med ett nytt. Kom till oss på Däckskiftarna vid Nynäshamn Sjötelegrafen så ser vi vad vi kan göra åt punkteringen.

Köp nya däck och fälgar online

Vi erbjuder inte bara däckservice utan även ett stort utbud av däck och fälgar för de flesta fordon. Du kan få dem levererade direkt till vår Däckskiftarna servicestation i Nynäshamn. Du hittar snabbt däck med de egenskaper du är ute efter genom att använda sökfunktionen i butiken. Om du anger din bils registreringsnummer kommer de däck som listas att ha rätt dimensioner.