Stockholm Nacka

Stängd för säsongen

Välkommen till Däckskiftarna Nacka! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Per Hallströms väg 15 vid ICA Maxi

betalsaTre.png

Per Hallströms väg 15
132 39 Nacka

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  395 kr
SUV / Lätt lastbil  495 kr
Manuell domkraft  650 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  100 kr / hjul
19-22"  125 kr / hjul
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  550 kr
Fälgtätning / Slipning  650 kr
13-16"  355 kr / Hjul ink gummi ventil
17-18"  470 kr / Hjul ink gummi ventil
19-22"  595 kr / Hjul ink gummi ventil
Personbil  1.250 kr / säsong
SUV / Lätt lastbil  1.450 kr / säsong

I däckförvaring ingår däckskifte och däcktvätt
Öppettider
Måndag - Torsdag 8 - 21
Fredag - Söndag 8 - 19
Datum för öppettider
Vår: 15 mars - 12 maj
Höst: 15 oktober - 10 december
nacka2.jpg  

 

Gör en god gärning och byt dina däck!

I samarbete med Ica Maxi Nacka skänker Däckskiftarna 25kr för varje däckbyte till operation smile om du byter däcken hos oss i Nacka!

IcaMaxi.png operationSmile.png

 
Kontakt

Platschef Emil

Tel: 072-743 98 70
E-post nacka@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Nacka ICA Maxi 

Skifta däck i god tid innan däcken tappat så mycket grepp att köregenskaperna påverkas negativt. Med nya däck förbrukar du mindre bränsle och får en skönare körupplevelse. I Nacka hittar du din Däckskiftarna servicestation vid ICA Maxi. Rusta och trafikplats Skvaltan ligger också nära. Många passar på att veckohandla medan vi utför däckservice. Vi har drop-in tider hela veckan så du kan få hjälp utan att behöva boka en tid i förväg.

Tjänster som utförs hos Däckskiftarna i Nacka vid ICA Maxi

Vi kan hjälpa dig med det mesta som har med däck att göra. Kom till oss om du har behov av: 

  • Byte av däck på fordon eller släp

  • Däckbalansering

  • Omläggning

  • Förvaring av däck på däckhotell

  • Lagning av punktering

Byte av däck

Vi byter sommar- och vinterdäck snabbt och smidigt. Vår priser på däckskifte är så låga att det inte är värt att göra det själv, om du inte roas av att byta däck.

Däckbalansering

Att balansera däck innebär att vi kontrollerar hur de presterar i en maskin, och att vi vid behov fäster vikter så att däcken inte ska skaka och vibrera i sidled när du kör. Balanserade däck slits jämnare och håller längre. 

Omläggning

Vid vanlig montering byter vi däck och fälgar på samma gång. Omläggning av däck innebär att vi även monterar dina däck på nya fälgar. Det är alltså mer avancerat än ett vanligt däckbyte och svårt att lyckas bra med utan rätt verktyg och lite erfarenhet.

Förvaring av däck på däckhotell i Nacka

Vill du att dina däck ska förvaras under perfekta förhållanden så att de håller längre samtidigt som du slipper att ha dem liggandes hemma? Vid vår anläggning vid Nacka ICA Maxi har vi ett däckhotell där du kan ha de däck du inte kör med för säsongen.

Lagning av punkteringar

Får du punktering i Nacka med omnejd ska du komma till oss direkt så löser vi situationen. Vänta inte tills läget förvärrats och du behöver köpa nya däck.

Beställ nya fälgar och däck online till stationen vid ICA Maxi i Nacka

Vi på Däckskiftarna har en butik online med ett brett urval av fälgar och däck. Med vår sökmotor går det väldigt fort att hitta däck som har rätt dimensioner för din bil och just de egenskaper som du värdesätter. Vi listar däck som passar utifrån de kriterier du anger. Om du tänker byta till dina nya däck hos oss på Däckskiftarna i Nacka vid ICA Maxi kan du få dem levererade dit.