Stockholm Mörby Centrum

Stängd för säsongen

MISSADE NI ATT BYTA DÄCK? OROA DIG INTE, VI HAR ÖPPET ÅRET RUNT I VÄSTBERGA, VÄSTBERGAVÄGEN 4 BREVID COOP.

Välkommen till Däckskiftarna Mörby Centrum! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Gamla Landsvägen 30 vid infartsparkeringen!

Vi erbjuder även ett stort utbud av nya däck och fälgar för omgående leverans!

betalsaTre.png

Gamla Landsvägen 30
182 33 Danderyd

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  395 kr
SUV / Lätt lastbil  495 kr
13-16"  85 kr / Hjul
17-18"  100 kr / Hjul
19-22"  150 kr / Hjul
13-16"  355 kr / Hjul inkl ventil
17-18"  470 kr / Hjul inkl ventil
19-22"  620 kr / Hjul inkl ventil
Personbil  1.250 kr / Säsong
SUV / Lätt lastbil  1.450 kr / Säsong
Öppettider
Måndag - Torsdag: 08-20
Fredag: 08-18
Lördag- Söndag (samt röda dagar): 09-18
Datum för öppettider
Höst: 18 oktober - 5 december

Mörby Centrum.jpg 

Kontakt

Platschef Hugo

Tel: 08-88 25 99
E-post morbycentrum@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Mörby

Många underskattar faktiskt däckens betydelse för körkomforten och bilens prestanda. Ett däckbyte innebär att det blir både roligare och säkrare att köra bil.

Vår servicestation ligger i Mörby Centrum, på infartsparkeringen vid Gamla Landsvägen. Ett stort antal butiker och restauranger finns i närheten men oftast kan vi ge däckservice så snabbt att du inte behöver sysselsätta dig under tiden. Du kommer när det passar dig, vi har drop-in under våra öppettider i Mörby.

Service som utförs på Däckskiftarna i Mörby

På vår anläggning i Mörby kan du få däckservice om du har behov av:

  • Byte av däck

  • Balansering av däck

  • Omläggning av däck

  • Däckhotell

Byte av däck i Mörby

Vår erfarna personal byter däck snabbt och smidigt och till ett bra pris. Inte bara på personbilar utan du är välkommen även om du har en SUV, lätt lastbil eller ett släp.

Balansering av däck

En däckbalansering är ofta ett bra sätt att åtgärda problem med däck som ger upphov till vibrationer och som inte verkar ha perfekt grepp. Det kan vara så att greppmönstrets kontakt mot vägbanan försämrats på grund av att däcken är felaktigt monterade. Obalanserade däck slits snabbare och har sämre prestanda. Först och främst kontrollerar vi om däcken behöver balanseras. Finns det ett behov så löser vi det med hjälp av tyngder.

Omläggning

Att lägga om däck betyder att vi fäster dem på fälgar. Ofta byter man ett hjul mot ett annat och behöver inte tänka på det, men har du inte en komplett uppsättning av däck på fälgar så måste du göra en omläggning. Den är svår att lyckas med på egen hand men på vår servicestation i Mörby gör vi jobbet snabbt.

Däckhotell i Mörby

Gummi är ett material som påverkas av faktorer i omgivningen, även när däcken inte sitter på bilen. Genom att förvara dem på vårt däckhotell i Mörby kan du öka däckens livslängd. Det är dessutom väldigt praktiskt att inte behöva ta med dem hem efter ett däckskifte.

Beställ dina däck och fälgar till servicestationen i Mörby

Vi har har billiga vinterdäck, allvädersdäck och sommardäck från pålitliga märken. Vi har däck som placerat sig bra i tester i alla prisklasser och du hittar snabbt däcken du ska ha genom att använda sökmotorn i butiken. Du kan lista däck utifrån vad de har för dimensioner, pris och egenskaper. Skicka dem gärna direkt till vår anläggning i Mörby och låt oss göra bytet där, så får du fri frakt.