Stockholm Haninge

Öppen för säsongen
Stänger 8 december

Välkommen till Däckskiftarna Haninge! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Österport 4 vid Ica Maxi. 

betalsaTre.png

Österport 4
136 65 Haninge

Öppna i Google Maps
Personbil  395 kr
SUV / Lätt lastbil  495 kr
Manuell domkraft  595 kr
 75 kr / Hjul
 125 kr / Monterade på bil
Personbil  995 kr
SUV / Lätt lastbil  1.095 kr
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Fälgtätning / Slipning  250 kr
Invändig  550 kr
13-16"  300 kr / Hjul ink ventil
17-18"  400 kr / Hjul ink ventil
19-22"  500 kr / Hjul ink ventil
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-21
Fredag - Söndag: 8-18
Datum för öppettider
Vår: 10 mars - 2 maj
Höst: 11 oktober - 8 december

haninge.jpg

Kontakt

Platschef Ludvig Hoffman

Tel: 070-319 88 74
E-post haninge@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Ica Maxi Haninge

Med nya däck kör du säkrare, samtidigt som det är av stor betydelse för din körkomfort. Passa på att köpa nya vinter- eller sommardäck från oss på Däckskiftarna och låt oss genomföra däckbytet. I Haninge finns vi vid Ica Maxi, och även Biltema ligger i närheten. Sväng förbi för däckservice på drop-in när du ändå är här för att vecko- eller månadshandla.

Det här hjälper vi till med på Däckskiftarna vid Ica Maxi i Haninge

Kom till oss om du behöver hjälp med någon av följande tjänster inom däckservice:

  • Byte av däck

  • Balansering av däck

  • Omläggning

  • Förvaring på däckhotell

  • Punkteringslagning

Olika tjänster kan kombineras för ett extra bra pris.

Byte av däck vid Ica Maxi i Haninge

Genomför däckbyten på flera olika fordon. Förutom personbilar tar vi hand om lätta lastbilar, SUV:ar och släp som behöver nya däck. Vår personal gör det inte bara snabbt utan även till ett väldigt bra pris. Jämför gärna med andra!

Balansering

Om du vill få ut mesta möjliga av dina däck behöver de vara balanserade. Vi undersöker dem i en maskin och korrigerar eventuella obalanser utifrån vad vi ser. En balansering av däck kan vara ett stort lyft och innebära att vibrationerna från däcken när du kör i hög hastighet blir mindre påtagliga. Obalanserade däck slits dessutom ut snabbare.

Omläggning

Med däckomläggning menas arbetet med att montera däck på nya fälgar. När du låter oss på Däckskiftarna vid Ica Maxi i Haninge ta hand om en omläggning så ingår även balansering.

Däckhotell

Däckhotell är inrättningar där du kan förvara däck som du inte kör med för tillfället. Hos oss på Däckskiftarna vid Ica Maxi i Haninge kan du lämna dina däck i tryggt förvar och spara plats hemma. En annan fördel med vårt däckhotell är att vi har jämn temperatur, det är viktigt eftersom gummit i däcken tappar i kvalitet om däcken utsätts för snabba temperaturväxlingar.

Punkteringslagning i Haninge

Får du punktering och befinner dig i närheten av Däckskiftarna i Haninge är det lika bra att du kommer till oss på en gång. Det brukar bli billigare att låta laga en punktering än att byta ut det trasiga däcket.

Beställ nya fälgar och däck till Däckskiftarna Ica Maxi Haninge

Förutom att vi är experter på däckservice kan du beställa däck och fälgar online från oss på Däckskiftarna. Vi har det mesta från de bästa tillverkarna. Oavsett om du behöver billiga vinterdäck med dubbar eller sommardäck med hög prestanda till en premiumbil hittar du snabbt vad du letar efter. Du kan söka på både pris, däcktyp och specifika egenskaper som du vill att däcken ska ha. Du har också möjlighet att uppge vår servicestation i Haninge som leveransadress så har vi dina nya däck redo när du tycker att det är dags att genomföra bytet.