Stockholm Häggvik

Stängd för säsongen

Välkommen till Däckskiftarna Häggvik! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Norra Malmvägen 80B vid Jysk.

betalsaTre.png

Norra Malmvägen 80B
191 79 Sollentuna

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  350 kr
SUV / Lätt lastbil  400 kr
Manuell domkraft  650 kr
13-16"  85 kr / Hjul
17-18"  100 kr / Hjul
19-22"  150 kr / Hjul
13-16"  355 kr / Hjul ink ventil
17-18"  470 kr / Hjul ink ventil
19-22"  620 kr / Hjul ink ventil
Personbil  1.250 kr / Ink däckskifte
SUV / Lätt lastbil  1.450 kr / Ink däckskifte
Personbil  1.350 kr
SUV / Lätt lastbil  1.550 kr
Öppettider
Måndag - Torsdag: 08-20
Fredag 08-18
Lördag- Söndag (samt röda dagar): 09-18
Avvikande öppettider
Söndag 5/12 - 09.00-16.00
Datum för öppettider
Vår: 19 mars - 9 maj
Höst: 15 oktober - 5 december

Utlämning av däck

Behöver du få ut dina förvarade däck? 
Vänligen maila till haggvik@dackskiftarna.se

Häggvik.jpg

Kontakt

Platschef Anna

Tel: 073-329 12 89
E-post haggvik@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Häggvik

Bra däck gör verkligen skillnad! Men du ska inte köra för länge på dem för faktum är att greppmönstret är en färskvara. Prestandan försämras långt innan däcken är så slitna att du är skyldig att byta ut dem. 

I Häggvik i Sollentuna hittar du oss på Däckskiftarna alldeles nära Jysk, Blomsterlandet och McDonald's på Norra Malmvägen 80. Gör ärenden medan vi utför däckservice eller vänta här medan vi utför arbetet, vi brukar inte ta lång tid på oss. Vi kräver ingen tidsbokning utan det är bara att komma förbi närsomhelst under våra öppettider.

Det här kan du få hjälp med hos Däckskiftarna i Häggvik

På vår servicestation i Häggvik erbjuder vi flera professionellt utförda tjänster inom däckservice:

  • Byte av däck

  • Balansering av däck

  • Omläggning

  • Förvaring på däckhotell

Flera av tjänsterna kan kombineras för ett rabatterat pris.

Byte av däck i Häggvik

Vi kan genomföra däckskiften på allt från personbilar och lätta lastbilar till släpvagnar. Vi på Däckskiftarna är experter på snabba och smidiga däckbyten och våra priser är riktigt bra.

Balansering

Däcken kan behöva balanseras för att de ska slitas jämnt och ligga rätt mot vägbanan. Är de inte det finns det risk att det uppstår vibrationer som känns i hela bilen, och att däcken behöver bytas ut i förtid. Inför en däckbalansering analyserar vi däcken med hjälp av en modern maskin.

Omläggning

Har du nya fälgar till dina däck eller har du beställt både nya däck och nya fälgar? Då behöver du lägga om dem och montera däcken på fälgarna. När du gör det hos oss på Däckskiftarna i Häggvik ingår balansering.

Däckhotell

Det finns flera fördelar med att ha sina däck på däckhotell istället för hemma i garaget eller i ett förråd. Först och främst så är det bekvämt och utrymmessparande. Du behöver inte lyfta in däck i bilen när du kör till och från oss på Däckskiftarna. En annan anledning att ha sina däck på däckhotell är att gummit, som däcken består av, påverkas av luftfuktighet och temperatur. Däck som förvarats under rätt förhållanden håller helt enkelt längre.

Beställ nya fälgar och däck till Däckskiftarna i Häggvik

Om du funderar på att beställa nya sommardäck med lågt rullmotstånd, vinterdäck med bästa möjliga grepp eller billiga allvädersdäck har du kommit rätt. Hos oss kan du hitta däck och fälgar från flera av de bästa tillverkarna och våra priser är alltid konkurrenskraftiga. Genom att använda vår sökmotor hittar du direkt de modeller som passar din bil och som har de egenskaper och pris du är ute efter. Få dem levererade direkt till servicestationen i Häggvik.