Stockholm Bromma Plantagen

Stängd för säsongen

Välkommen till Däckskiftarna Bromma Plantagen! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Kvarnbacksvägen 32.

betalsaTre.png

Kvarnbacksvägen 32
168 74 Bromma

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  395 kr
SUV / Lätt lastbil  445 kr
Manuell domkraft  650 kr
13-16"  85 kr / Hjul
17-18"  100 kr / Hjul
19-22"  150 kr / Hjul
13-16"  355 kr / Hjul ink ventil
17-18"  470 kr / Hjul ink ventil
19-22"  620 kr / Hjul ink ventil
Personbil  1.250 kr / Ink däckskifte
SUV / Lätt lastbil  1.450 kr / Ink däckskifte
Personbil  1.350 kr
SUV / Lätt lastbil  1.550 kr
Öppettider
Måndag - Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: 09:00 - 18:00
Avvikande öppettider
Söndag 5/12 - 09.00-16.00
Datum för öppettider
Vår: 18 mars - 9 maj
Höst: 15 oktober - 5 december

Utlämning av däck

Behöver du få ut dina förvarade däck? 
Vänligen maila till brommapl@dackskiftarna.se

Bromma Plantagen.jpg 

Kontakt

Platschef Christian

Tel: 073-600 44 69
E-post brommapl@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Plantagen Bromma 

Att byta till nya sommar- eller vinterdäck brukar innebära ett märkbart lyft när vi talar om ett fordons prestanda. Vänta inte tills greppmönstret är så slitet att det påverkar säkerheten. I Bromma hittar du vår servicestation vid Plantagen, nära Riksby. Byggmax och flera andra varuhus finns också i samma område så du kan passa på att göra andra ärenden i samband med att du kommer till oss för däckservice. Här är det drop-in som gäller, så kom förbi när det passar för dig.

Däckservice vid Plantagen i Bromma

På vår servicestation vid Plantagen i Bromma kan vår kunniga personal hjälpa dig med följande tjänster: 

  • Byte av däck

  • Däckbalansering

  • Omläggning

  • Förvaring av däck på däckhotell

Flera tjänster kan kombineras, om du vill ha ett extra bra pris.

Byte av däck

Byta däck är något som många kan göra själva men hur det görs påverkar faktiskt bilens prestanda. Vi genomför däckskiften på bilar, släp och transportfordon snabbt och billigt och kan garantera ett bra resultat.

Däckbalansering

Däck som bytts på ett felaktigt sätt eller som har andra problem kan vara dåligt balanserade, vilket i sin tur kan orsaka en rad problem. Du märker det ibland på att bilen skakar, framförallt i lite högre hastigheter. Genom en däckbalansering åtgärdar vi problemet. Balanserade däck slits jämnare och håller därför längre.

Omläggning av däck

Om du behöver lägga om däck på nya fälgar innan du monterar dem på bilen så kan vi hjälpa dig med det på Däckskiftarna vid Plantagen i Bromma. Här ingår alltid däckbalansering i samband med omläggning.

Däckhotell i Bromma

Vill du gärna slippa att ta med dig dina gamla däck hem efter ett däckskifte? Checka in dem på vårt däckhotell vid Plantagen i Bromma. Då slipper du ha en däckstapel som tar upp plats i garaget eller förrådet. Vi ser till att däcken förvaras under förhållanden som är optimala, avseende deras egenskaper och livslängd.

Köp nya däck och fälgar av oss online

Om du är ute efter att köpa nya däck hittar du ett stort sortiment av sommardäck, vinterdäck och allvädersdäck hos oss. Vi har även fälgar om du vill ge din bil ett nytt utseende. Att hitta rätt är lätt genom vår sökmotor. Om du vill göra det riktigt smidigt för dig, och dessutom få gratis frakt, kan du få din beställning levererad till vår servicestation vid Plantagen i Bromma.