Örebro Marieberg

Stängd för säsongen
Stationen öppnar 10 oktober

Byt däck vid Marieberg Galleria!

Välkommen till Däckskiftarna Örebro Marieberg! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs.

Säljarevägen 7
702 36 Örebro

Personbil  599 kr
SUV / Lätt lastbil  649 kr
Personbil  1.195 kr / Säsong
SUV / Lätt lastbil  1.295 kr / Säsong
Personbil / Släp  449 kr
SUV / Lätt lastbil  499 kr
Manuell domkraft  699 kr
13-16"  100 kr / hjul
17-23"  125 kr / hjul
13-16"  350 kr / hjul inkl. ventil
17-18"  400 kr / hjul inkl. ventil
19-22"  450 kr / hjul inkl. ventil
Personbil  1.195 kr / Säsong
SUV / Lätt lastbil  1.295 kr / Säsong
Utvändig / Ventilbyte  350 kr
Invändig  550 kr
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 9-18
Lördag - Söndag: 9-18
Avvikande öppettider
Röda dagar: 9 - 18


Datum för öppettider
Vår: 22 mars - 22 maj
Höst: 10 oktober - 10 december

Örebro Marieberg däckverkstad.jpg 

betalsaTre.png

Kontakt

Platschef Christer

Tel: 019-25 55 36
Mejladress marieberg@dackskiftarna.se


Däckskiftarna – Örebro Marieberg

Om du vet med dig att det är dags att byta däck ska du inte dröja med det utan komma till oss på Däckskiftarna i Örebro Marieberg direkt. I takt med att däckens greppmönster försämras påverkas köregenskaperna negativt. 

Välkommen på däckservice medan du shoppar, kopplar av eller gör dina ärenden. Marieberg Galleria, med ett stort antal butiker och restauranger, är vår granne. Vi har generösa öppettider för dig som vill ha däckservice på en drop-in tid. Tidsbokning är alltså inte nödvändigt om du behöver byta däck eller montera däck på nya fälgar.

Det här erbjuder vi på vår servicestation i Örebro Marieberg

På en Däckskiftarna servicestation kan du få hjälp med många olika typer av däckservice, ofta till fina paketpriser. På vår servicestation i Örebro Marieberg erbjuder vi följande:

  • Däckbyten

  • Balansering

  • Omläggning av däck

  • Förvaring av däck på däckhotell

  • Lagning av punkteringar

Däckbyten

Vi byter däck så snabbt och till ett så bra pris att det inte är värt att göra det själv, om du inte gillar det ganska tunga arbetsmomentet.

Balansering

Balansering av däck handlar om att se till så att de sitter helt symmetriskt. Mycket små skillnader kan innebära att däcken slits olika mycket, vilket i sin tur gör att du måste byta däcken snabbare. Balanserade däck är också trevligare att köra med, eftersom det inte uppstår lika mycker vibrationer från kontakten med vägbanan. Särskilt du som kostat på dig lite finare däck bör vara noga med balanseringen om du vill få ut däckens fulla potential.

Omläggning av däck

Att lägga om däck är inte samma sak som att montera dem. Omläggning innebär att däcken först monteras på nya fälgar innan de monteras på bilen. Omläggning ska man inte försöka sig på själv, utan det krävs rätt verktyg och en del erfarenhet. På vår Däckskiftarna servicestation i Örebro Marieberg lägger vi om däcken medan du väntar.

Förvaring av däck på däckhotell

Våra däckhotell är populära anläggningar som finns i anslutning till en Däckskiftarna servicestation. Genomför du ett däckskifte i Örebro Marieberg är det praktiskt att låta oss ta hand om de sommar- eller vinterdäck du kommer att vilja byta till nästa säsong.

Punkteringslagning

Råkar du ut för en punktering och befinner dig i närheten av Örebro kan du komma hit till Däckskiftarna i Marieberg så tar vi hand om det. Även om det bara är ett mycket litet hål är det säkrast att ta hand om det direkt. Om du själv bytt till reservhjul är det inte bra att köra med det för länge.

Köp nya fälgar och däck hos Däckskiftarna Marieberg i Örebro

Du kan alltid köpa nya fälgar och däck av oss direkt vid däckstationen. Har vi inte din dimension i lager får vi hem den inom 2-3 dagar.