Nyköping

Stängd för säsongen

Välkommen till Däckskiftarna Nyköping! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Gustafsbergsstigen 4.

betalsaTre.png

Gustafsbergsstigen 4
611 67 Nyköping

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  349 kr
SUV / Lätt lastbil  399 kr
Manuell domkraft  595 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  85 kr / hjul
19-22"  100 kr / hjul
13-16"  355 kr / hjul
17-18"  405 kr / hjul
19-22"  470 kr / hjul
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Fälgtätning / Slipning  355 kr
Personbil  950 kr / säsong
SUV / Lätt lastbil  1.050 kr / säsong
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18

Vi håller självklart stationen extra öppen ifall det är bilar i kö efter stängningsdags!
Datum för öppettider
Vår: 18 mars - 5 maj
Höst: 18 oktober - 5 december

Nykoping.jpg 

 

Kontakt

Platschef George

Tel: 076-947 02 21
E-post nykoping@dackskiftarna.se

Däckskiftarna i Nyköping

Hur bra dina däck presterar är helt avgörande för din säkerhet såväl som körkomforten. Tänk på att greppmönstret slits och att inte ens riktigt bra däck levererar hög prestanda hur länge som helst. Kosta på dig nya däck innan de gamla är helt utslitna.

I Nyköping finns vår servicestation på Gustafsbergsstigen 4, nära Stora Coop och Jula. Att passa på att storhandla kan vara en bra idé när du lämnat in bilen för däckservice hos oss. Vi har drop-in tider så du behöver inte ha bokat en tid för att vara välkommen.

Tjänster hos Däckskiftarna i Nyköping

Vi kan erbjuda flera olika tjänster inom däckservice:

  • Däckbyte

  • Däckbalansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

  • Punkteringslagning

Om du kombinerar flera av de ovanstående tjänsterna får du ett extra bra pris.

Däckbyte

Vi byter däck på de flesta fordon och du är lika välkommen med en lätt lastbil eller ett släp som om du har en personbil. Ett däckskifte tar inte lång tid och i och med att vi är effektiva kan vi även hålla nere priserna.

Däckbalansering

Det spelar ingen roll om du har nya premiumdäck ifall de inte är ordentligt balanserade. Vi kan kontrollera om det behövs en däckbalansering, och balansera dem vid behov. Obalanserade däck måste ersättas snabbare på grund av att de slits ojämnt. Körupplevelsen brukar också förbättras markant efter en däckbalansering, eftersom det skakar mindre.

Omläggning

Om du behöver lägga om dina däck på nya fälgar fixar vi det och inkluderar en däckbalansering i priset. Det är svårt att lyckas bra med en omläggning på egen hand och vi gör det snabbt på vår servicestation i Nyköping.

Däckhotell i Nyköping

Allt fler upptäcker hur smidigt det är att förvara däck på vårt däckhotell i Nyköping istället för att ta med de gamla däcken hem efter ett däckskifte. Det är inte bara praktiskt och utrymmesbesparande utan även bra för däcken. Detta eftersom gummit påverkas om de inte förvaras under goda förhållanden. Även du som har en SUV eller lätt lastbil kan checka in dina däck hos oss.

Punkeringslagning

Du ska inte byta däck bara för att du fått punktering om det är möjligt att laga det till ett lägre pris än vad det kostar att byta ut däcket. Kom hit till Däckskiftarna direkt om du misstänker en punktering så att den inte förvärras. 

Köp nya däck och fälgar hos Däckskiftarna

Du kan komma hit med de däck du vill byta men också köpa nya däck eller fälgar i vår välsorterade butik. Ska du ha sommardäck med bra våtgrepp och lågt rullmotstånd? Eller vinterdäck utan dubbar? Vad du än är ute efter så hittar du snabbt rätt med hjälp av vår smidiga sökfunktion. Frakten ingår i priset när du beställer dina däck till oss på Däckskiftarna i Nyköping.