Norrtälje

Stängd för säsongen
Stationen öppnar 15 mars

Välkommen till Däckskiftarna Norrtälje! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Baldersgatan 27 vid Willys.

betalsaTre.png

Baldersgatan 27
761 50 Norrtälje

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  295 kr
SUV / Lätt lastbil  350 kr
13-16"  75 kr / hjul
17-18"  75 kr / hjul
19-22"  75 kr / hjul
13-16"  275 kr / hjul
17-18"  325 kr / hjul
19-22"  375 kr / hjul
Utvändig / Ventilbyte  150 kr
Invändig  500 kr
Öppettider
Måndag - Fredag: 9-19
Lördag - Söndag: 9-17
Datum för öppettider
Vår: 15 mars - 6 maj
Höst: 18 oktober - 5 december

Norrtälje.jpg 

Kontakt

Platschef Oleg

Tel: 0762013483
E-post norrtalje@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Norrtälje Willys parkering

Oavsett om det är dags för sommardäck eller vinterdäck vid nästa skifte ska du inte vänta för länge med att genomföra det. Om däcken är slitna presterar de sämre, så enkelt är det. Sen ska man inte förringa det här med körkomfort, det är trevligt att köra med nya däck!

I Norrtälje finns en Däckskiftarna servicestation på Baldersgatan vid Willys parkering. Andra varuhus som Rusta och JYSK ligger också nära, så många passar på att göra andra ärenden i samband med att de lämnar in bilen på däckservice hos oss. Du kan komma spontant när det passar dig, vi kräver inte att du bokar en tid i förväg.

Tjänster vi utför på Däckskiftarna i Norrtälje

Du är välkommen till vår servicestation i Norrtälje vid Willys parkering om du har behov av hjälp med någon av följande tjänster: 

  • Däckskifte

  • Balansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

  • Lagning av punktering>

Däckskifte

På Däckskiftarna i Norrtälje kan du få däcken bytta oavsett om du kommer hit med en SUV, personbil eller lätt lastbil. Vi byter även däck på släp om du har behov av det.

Balansering

Däckbalansering är viktigt om du vill att nya däck ska komma till sin rätt. Många kör faktiskt med däck som är så dåligt balanserade att det påverkar körkomforten i hög grad. Samtidigt slits däcken osymmetriskt och måste bytas ut i förtid. Vi utför balansering med hjälp av en balanseringsmaskin och kan utlova ett mycket bra resultat.

Omläggning

Vi kan hjälpa dig att montera dina däck på de fälgar du vill använda i kombination med däcken. Vid en omläggning av däck ingår dessutom balansering. Priset beror på hur stora däcken är, men det är alltid på en mycket konkurrenskraftig nivå hos oss på Däckskiftarna.

Däckhotell vid Willys parkering i Norrtälje

På vårt däckhotell är dina däck i säkert förvar till nästa gång du behöver dem. Vi förvar dem under förhållanden som förlänger gummits livslängd. Dessutom slipper du en massa hantering av däcken och att ha dem liggandes hemma. Kanske kan du använda platsen de tar upp till något bättre?>

Lagning av punktering

Om du drabbats av punktering så fixar vi den medan du väntar på vår servicestation i Norrtälje. Kom till oss direkt så att det inte förvärras.

Köp billiga däck och fälgar hos Däckskiftarna

Förutom att vi erbjuder däckservice kan du beställa det mesta inom däck och fälg till riktigt bra priser i vår butik online. Med hjälp av sökfunktionen hittar du snabbt den utrustning som passar din bil och som har rätt kvalitéer i förhållande till sitt pris. Vi tar in topptestade däck från några av världens bästa tillverkare och du kan få dem levererade direkt till vår anläggning i Norrtälje. Då bjuder vi dessutom på fraktkostnaden.