Norrköping Ingelsta

Stängd för säsongen

Välkommen till Däckskiftarna Ingelsta! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Koppargatan 30 vid Media markt.

betalsaTre.png

Koppargatan 30
602 23 Norrköping

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  345 kr
SUV / Lätt lastbil  445 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  100 kr / hjul
19-22"  150 kr / hjul
13-16"  295 kr / hjul
17-18"  345 kr / hjul
19-22"  445 kr / hjul
Personbil  1.150 kr / Säsong
SUV / Lätt lastbil  1.350 kr / Säsong
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag- Söndag (samt röda dagar): 9-18
Datum för öppettider
Höst: 18 oktober - 5 december
Norrköping.jpg 
Vi har öppet alla dagar även på helgdagar.

Välkommen till Däckskiftarna Ingelsta! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Ingelsta Marknad, Koppargatan 30 på parkeringen vid Dollar store och XXL.

Kontakt

Platschef Cevin

Tel: 08-88 25 99
E-post ingelsta@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Norrköping Ingelsta

Om det är dags att byta ut dina gamla däck eller fälgar får du ett bra pris på bland annat däckbyte och omläggning hos oss på Däckskiftarna i Norrköping Ingelsta. Bra däck påverkar din bils prestanda och din egen körupplevelse i väldigt hög grad. I Norrköping har vi en servicestation i Ingelsta, vid Ingelsta Handelscentrum. Flera stora varuhus finns också alldeles i närheten och det ger dig en möjlighet att kombinera däckskifte med shopping och andra ärenden. 

Du är välkommen närsomhelst under våra öppettider, ingen tidsbokning krävs. Vi utför däckservice medan du väntar.

Detta erbjuder Däckskiftarna i Norrköping Ingelsta

Vi har stor erfarenhet av ett flertal tjänster som gäller däck och fälgar, vänd dig till oss om du behöver hjälp med:

  • Byte av däck på motorfordon och släpvagnar

  • Balansering av däck

  • Omläggning och montering av däck

  • Däckhotell

Däckbyte

Att byta däck är en rutinåtgärd som vi utför snabbt och billigt. Det är tidsbesparande för dig och dessutom väldigt praktiskt om du kombinerar tjänsterna däckbyte och förvaring av däck på vårt däckhotell i Ingelsta.

Balansering

Att balansera däck är mer komplicerat än ett vanligt däckbyte. Det handlar om att analysera däcken med hjälp en maskin och se till så att de är helt symmetriska. Obalanserade däck kan ställa till med många problem. De är inte lika sköna att köra med eftersom de vibrerar mer än balanserade däck. Det finns också en överhängande risk för att de slits ut i förtid.

Omläggning av däck

Att lägga om däck innebär att vi monterar dem på fälgar istället för att byta hela hjulet. Hos Däckskiftarna i Norrköping får du däckbalansering på köpet vid däckomläggning.

Däckhotell

Ett däckhotell är en förvaringsplats för däck där förhållandena är perfekta. Gummi är ett känsligt material och däck som till exempel utsätts för stora temperaturväxlingar åldras snabbare än däck på vårt däckhotell i Ingelsta. Sen är det skönt att inte behöva förvara däck hemma hos sig själv. 

Beställ nya fälgar och däck hos Däckskiftarna

Vi på Däckskiftarna säljer topptestade däck och fälgar i alla prisklasser. Du hittar enkelt däck som passar din bil med hjälp av vår sökmotor. Du kan lista däck utifrån specifika egenskaper, som däck med dubbar eller däck med bästa möjliga våtgrepp. Vi bjuder på gratis frakt om du skickar däck till vår Däckskiftarna servicestation i Norrköping Ingelsta.