Lund

Stängd för säsongen
Stationen öppnar 25 oktober

Välkommen till Däckskiftarna Lund! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Företagsvägen 10 vid Nova Lund.

 

Vi erbjuder även ett stort utbud av nya däck och fälgar för omgående leverans!

betalsaTre.png

Företagsvägen 10
227 61 Lund

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  350 kr
SUV / Lätt lastbil  450 kr
Manuell domkraft  650 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  100 kr / hjul
19-22"  150 kr / hjul
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  550 kr
Fälgtätning / Slipning  650 kr
13-16"  355 kr / Hjul ink ventil
17-18"  470 kr / Hjul ink ventil
19-22"  620 kr / Hjul ink ventil
Personbil  1.195 kr / säsong
SUV / Lätt lastbil  1.295 kr / säsong
Öppettider
Måndag - Torsdag 8 - 19
Fredag 8-18
Lördag - Söndag 9 - 17
Avvikande öppettider
Röda dagar: 9 - 17
Samt
6/5 9 - 18
7/5 9-18
8-9/5 Lördag - Söndag 10 - 17
Datum för öppettider
Vår: 11 mars - 9 maj
Höst: 25 oktober - 13 december

Lund.jpg 

Kontakt

Platschef Erik

Tel: 073-654 54 20
E-post novalund@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Lund vid Nova Lund

Vilket skick däcken är i är av avgörande betydelse för din säkerhet och körupplevelse ute på vägarna. Om du behöver byta till nya däck eller har ett annat ärende som rör däck eller fälgar är du välkommen till vår servicestation vid Nova Lund. Flera stora varuhus och Nova Lund köpcentrum ligger i närheten så du kan passa på att shoppa eller göra något ärende medan vi tar hand om dina däck. Vi har drop-in tider alla dagar i veckan så det är bara att komma förbi när det passar dig.

Tjänster hos Däckskiftarna i Lund

Vår personal ger flera olika typer av däckservice, välj mellan en eller flera av följande tjänster:

  • Däckbyte

  • Balansering av däck

  • Omläggning

  • Däckhotell

  • Punkteringslagning

Däckbyte i Lund

Vi genomför däckskifte snabbt och smidigt medan du väntar. Vi byter däck på personbilar, SUV:ar, lätta lastbilar och släp.

Balansering av däck

Att köra med obalanserade däck innebär att det uppstår vibrationer och skakningar som gör att bilen kan ta skada i längden. Däcken slits dessutom ojämnt. Vi löser det genom att analysera däcken med hjälp av teknisk utrustning innan vi, vid behov, balanserar dem med hjälp av vikter. Balansering är en åtgärd som kan göra riktigt stor skillnad.

Omläggning av däck

Omläggning av däck innebär att själva däcket monteras på en fälg. Vanligtvis byter man hela hjulet. Alltså däck + fälg på samma gång men ibland är det läge att byta antingen däcket eller fälgen och då krävs det en omläggning. Det är svårare än ett vanligt däckskifte men på vår servicestation vid Nova Lund går en omläggning fort.

Förvaring av däck på däckhotell

Om du verkligen vill göra det enkelt för dig ska du ha däcken på vårt däckhotell i Lund. Då behöver du aldrig handskas med däcken utan du kommer bara hit när det är dags för byte. Vi på Däckskiftarna i Lund förvarar dina däck under perfekta förhållanden. Det innebär att de håller sig fina och har kvar sina goda egenskaper längre än när de ligger i ett garage eller ett källarförråd där temperaturen inte är jämn.

Punkteringslagning

Om du råkar ut för en punktering i eller i närheten av Lund är du välkommen till oss så ska vi se vad vi kan göra. Det blir ofta billigare att laga en punktering än att skaffa ett nytt däck. Vi kan laga utvändig såväl som invändig punktering och även täta och slipa dina fälgar vid behov.

Beställ nya fälgar och däck från Däckskiftarna

Vårt sortiment av däck och fälgar är brett och vi har valt att ta in däck från flera av de bästa tillverkarna i världen. Oavsett om du är ute efter billiga däck eller premiumdäck till en sportbil har vi modellerna du letar efter. I vår sökmotor anger du din bils registreringsnummer, vilken prisklass du letar i och vilka egenskaper som är viktiga för dig. Sen listas alla däck vi har inne som stämmer överens med dina kriterier. Vi bjuder på frakten om du beställer däcken till Däckskiftarnas servicestation vid Nova Lund.