Luleå Storheden

Öppen för säsongen
Stänger 5 november

Välkommen till Däckskiftarna Luleå Storheden! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Storhedsvägen 6, vid Storheden köpcentrum.

betalsaTre.png

Storhedsvägen 6
973 45 Luleå

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  349 kr
SUV / Lätt lastbil  399 kr
Manuell domkraft  499 kr
13-16"  75 kr / hjul
17-18"  85 kr / hjul
19-22"  95 kr / hjul
13-16"  225 kr / hjul
17-18"  275 kr / hjul
19-22"  350 kr / hjul
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  400 kr
Personbil  899 kr
SUV / Lätt lastbil  999 kr
Personbil  549 kr
SUV / Lätt lastbil  599 kr
Öppettider
Måndag - Fredag: 08:00 - 20:00
Lördag - Söndag: 09:00 - 18:00
Datum för öppettider
Vår: 9 april - 24 maj
Höst: 1 oktober - 5 november
Vi har öppet alla dagar även på helgdagar.

Vår drop-in depå finns brevid XXL på Storhedens köpcentrum, varmt välkommen till oss! 


Utlämning av däck

Behöver du få ut dina förvarade däck?
Vänligen maila till Storheden@dackskiftarna.se

Luleå.jpg 

Kontakt

Platschef Dan Andersson

Tel: 073-354 21 33
E-post storheden@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Luleå Storheden

Byt dina däck i god tid, det är av avgörande betydelse för bilens prestanda och bränsleekonomi. På vår servicestation i Luleå Storheden, som ligger mellan Gammelstad och Luleå i ett handels- och industriområde, har du tillgång till snabb och effektiv däckservice. Bilprovningen ligger nära, om du vill byta däck innan besiktningen. Rusta, XXL och Jysk är våra grannar så du kan kombinera billig däckservice med andra ärenden. Tidsbokning är inte nödvändigt utan vi har drop-in tider för byte och omläggning av däck.

Detta kan du få hjälp med på Däckskiftarna – Luleå Storheden

Hos oss på Däckskiftarna arbetar serviceinriktad och erfaren personal. Vi utför ett flertal tjänster som har med däck att göra och du kan få hjälp med:

  • Byte av däck på släp och de flesta motorfordon

  • Däckbalansering

  • Omläggning och montering av däck 

  • Däckhotell för förvaring av dina däck

  • Lagning av punktering

Vi har även paketerbjudanden för dig som vill göra en extra bra affär där flera av dessa tjänster kombineras.

Byte av däck

Ett däckbyte på vår servicestation vid Luleå Storheden tar inte lång tid och kostar inte mycket. Det är skönt att slippa det tunga arbetet.

Däckbalansering

Att byta däck kan du göra själv men för att få dem perfekt balanserade krävs en del utrustning. Vi kan se till så att dina däck blir helt symmetriska. Däckbalansering ger bilen bättre köregenskaper och minskar slitaget eftersom du slipper de vibrationer och skakningar som uppstår när däck inte är ordentligt balanserade.

Omläggning och montering

Vid omläggning av däck monteras de på nya fälgar. Det är lite mer komplicerat än att montera däck på bilen som redan sitter på fälgar. Hos Däckskiftarna i Luleå Storheden kan vi byta däck på fälgar du vill behålla eller när du beställt nya fälgar.

Däckhotell

Att förvara däck på däckhotell är att ge dem bästa möjliga förutsättningar. Gummit åldras inte lika snabbt som när däck förvaras i ett garage med ojämn temperatur och det är smidigt att slippa all hantering i samband med till exempel byte från sommar- till vinterdäck. Självklart är däcken försäkrade och du har smidig tillgång till dem.

Lagning av punktering

Befinner du dig i närheten av Luleå Storheden när du drabbas av punktering är det lika bra att komma förbi direkt, så tar vi hand om det.

Beställ nya däck och fälgar hos oss

Hos oss på Däckskiftarna hittar du ett brett urval av fälgar och däck från ledande tillverkare. Vårt mål är att alltid ha prisvärda alternativ, oavsett vad du är ute efter för typ att däck. Du kan välja att få däcken levererade till vår servicestation i Luleå Storheden, så har vi dem hos oss när det är dags för nästa däckskifte.