Karlstad Våxnäs

Öppen för säsongen
Stänger 6 december

Välkommen till Däckskiftarna karlstad Våxnäs! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Ramgatan 4.

betalsaTre.png

Ramgatan 4
653 41 Karlstad

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  295 kr
SUV / Lätt lastbil  345 kr
Manuell domkraft  500 kr
13-16"  75 kr / hjul
17-18"  100 kr / hjul
19-22"  150 kr / hjul
13-16"  345 kr / Hjul ink ventil
17-18"  420 kr / Hjul ink ventil
19-22"  570 kr / Hjul ink ventil
Personbil / Släp  950 kr / säsong
SUV / Lätt lastbil  1.150 kr / säsong
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-19
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag (Samt röda dagar): 9-18
Avvikande öppettider
Fredag 2 april fram till 5 april
Öppet mellan 09-18
Datum för öppettider
Vår: 18 mars - 9 maj
Höst: 16 oktober - 6 december

Utlämning av däck

Behöver du få ut dina förvarade däck? 
Vänligen maila till vaxnas@dackskiftarna.se

Karlstad.jpg

Kontakt

Platschef Jev

Tel: 076-276 57 99
E-post vaxnas@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Karlstad-Våxnäs

Med nya däck kommer du att uppleva att bilen svarar bättre på dina manövrar. Det är både säkrare och trevligare att köra med bra däck under bilen.

Vår servicestation i Karlstad-Våxnäs ligger vid Willys och Lekia, flera andra stora varuhus finns också i närheten så det kan passa att kombinera ett däckskifte med andra ärenden. Du måste inte ha bokat en tid i förväg för att vi ska kunna hjälpa dig utan det är bara att komma förbi när det passar dig.

Däckservice som erbjuds av Däckskiftarna i Karlstad-Våxnäs 

På vår anläggning i Karlstad-Våxnäs kan du få däckservice av vår duktiga personal. Kom till oss när det är dags för något av följande:

  • Byte av däck på fordon eller släp

  • Balansering av däck

  • Omläggning

  • Däckhotell

Byte av däck

Vi kan skifta däck på vanliga personbilar, SUV:ar, släp och lätta lastbilar. Att vi är specialister på däckbyten innebär att vi kan ge dig riktigt bra pris på däckskifte på vår servicestation i Karlstad-Våxnäs.

Balansering

Har du obalanserade däck så slits greppmönstret ojämnt och du kommer att få byta ut däcken i förtid. Det finns även delar på bilen som kommer att slitas snabbare om inte dina däck är perfekt balanserade. Obalanser kan bland annat uppstå om ett däckbyte inte är genomfört på ett bra sätt. Kom till oss på Däckskiftarna i Karlstad-Våxnäs så undersöker vi däcken med en särskild maskin. Är de inte balanserade så fixar vi det direkt.

Omläggning

Om du inte ska byta till nya däck som redan sitter på fälgar behöver du göra en omläggning av däcken. Det betyder att ett däck helt enkelt monteras på en ny fälg. Det kan behövas om du till exempel har köpt nya snygga fälgar och vill fortsätta använda dina däck.

Däckhotell i Karlstad

Gummit som däcken består av kan påverkas negativt om du inte förvarar dina däck under rätt förhållanden. Det kan vara svårt i till exempel ett källarförråd eller ett garage. På vårt däckhotell i Karlstad-Våxnäs har vi bra förhållanden för däck. Om du beställer däck i vår butik kan du få dem skickade dit direkt. Då bjuder vi dessutom på kostnaden för frakten.

Köp nya däck och fälgar av oss online

I vår butik kan du beställa däck och fälgar från pålitliga tillverkare till riktigt bra priser. Vår målsättning är att ha något för alla. Oavsett vilka dimensioner dina däck ska ha och vilka egenskaper du tycker är viktiga kan du hitta rätt däck direkt genom att använda vår smarta sökmotor.