Jönköping

Stängd för säsongen
Stationen öppnar 15 mars

Välkommen till Däckskiftarna Jönköping Solåsen! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Solåsvägen 2 vid RUSTA

betalsaTre.png

 

Solåsvägen 2
553 03 Jönköping

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  295 kr
SUV / Lätt lastbil  350 kr
13-16"  275 kr / hjul
17-18"  325 kr / hjul
19-22"  375 kr / hjul
Utvändig / Ventilbyte  150 kr
Invändig  350 kr
Fälgtätning / Slipning  500 kr
Öppettider
Mån-Fre 09.00-19.00
Lör-Sön 09.00-17.00
Datum för öppettider
Vår: 15 mars - 6 maj
Höst: 18 oktober - 5 december

Jönköping.jpg

Kontakt

Platschef Oleg

Tel: 0762013483
E-post solasen@dackskiftarna.se

Kontakt till butiken:

För information om beställningar samt kundservice  utanför säsongtider maila till oss

 solasen@dackskiftarna.se
 

Däckskiftarna Jönköping Solåsen

Byt till nya vinter- eller sommardäck och upplev vilken skillnad det gör! Bra däck är en säkerhetsfråga men resultatet av ett däckskifte brukar också vara märkbart då det bidrar till högre körkomfort.

Kom till vår anläggning på Solåsvägen 2 om det är dags för däckservice i Jönköping. Rusta, Granngården, K-Rauta och flera andra stora varuhus ligger i närheten så du kan göra flera ärenden på samma gång. Vi är snabba på bland annat däckskiften och det är bara att komma förbi när det passar på en drop-in tid.

Tillgängliga tjänster på Däckskiftarna i Jönköping Solåsen

Har du behov av däckservice i Jönköping är du välkommen till oss. Vi erbjuder följande tjänster på vår anläggning vid Solåsen:

  • Däckskifte

  • Balansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

  • Lagning av punktering

Däckskifte

Vi är snabba när det gäller däckbyten och erbjuder bra priser. Det gäller oavsett om du har vanlig personbil, en SUV eller en lätt lastbil som behöver nya däck.

Balansering

Med hjälp av en balanseringsmaskin kontrollerar vi om dina däck är ordentligt balanserade. Ofta är de inte det, och det kan leda till att däcken slits snabbare än vanligt och att körkomforten påverkas negativt.

Omläggning

Att lägga om däck är att montera dem på fälgar innan hjulen monteras på bilen. Vi kan lägga om däck medan du väntar, balansering ingår i priset.

Däckhotell vid Solåsen i Jönköping

Om du genomför ett däckbyte hos oss på Däckskiftarna är det bekvämt att låta oss förvara de gamla däcken på vårt däckhotell tills det är dags att byta tillbaka. Gummi är ett känsligt material och däck ska helst förvaras under speciella förhållanden för att behålla sina kvalitéer. På vårt däckhotell håller de sig fina längre.

Lagning av punktering

Vi lagar invändig såväl som utvändig punktering och det är betydligt billigare än att byta ett punkterat däck mot ett nytt.

Köp billiga däck och fälgar hos Däckskiftarna

Om du behöver köpa nya däck hittar du ett brett urval av kvalitetsprodukter i vår butik online. Om du anger att du vill ha dem levererade till vår anläggning vid Solåsen i Jönköping bjuder vi på frakten. Oavsett om du vill ha lätta fälgar som matchar din bils utseende, billiga sommardäck med lågt rullmotstånd eller vinterdäck med dubbar och bästa möjliga grepp kommer du att hitta rätt hos oss. Genom att använda sökmotorn ser du direkt vilka däck som passar ditt fordon och samtidigt lever upp till dina önskemål.