Helsingborg Väla centrum

Stängd för säsongen

Välkommen till Däckskiftarna Helsingborg Väla Centrum! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Marknadsvägen 3.

Marknadsvägen 3
260 36 Ödåkra-Väla

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  350 kr
SUV / Lätt lastbil  450 kr
Manuell domkraft  650 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  100 kr / hjul
19-22"  150 kr / hjul
13-16"  355 kr / hjul
17-18"  470 kr / hjul
19-22"  620 kr / hjul
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  550 kr
Fälgtätning / Slipning  650 kr
Personbil  1.195 kr / säsong
SUV / Lätt lastbil  1.295 kr / säsong
Öppettider
Måndag - Torsdag: 9-20
Fredag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 13 mars - 7 maj
Höst: 22 oktober - 12 december

 

Vi har öppet alla dagar även på helgdagar.


Vår drop-in servicestation ligger vid Marknadsvägen 3. Väla centrum strax utanför Helsingborg.

 

Utlämning av däck


Behöver du få ut dina förvarade däck?
Vänligen mejla till Valacentrum@dackskiftarna.se

 

 

Helsingborg Väla.jpg

Betalsätt

betalsaett2.png  

Kontakt

Platschef Musa

Tel: 070-720 08 67
E-post valacentrum@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Helsingborg Väla Centrum

Vår station ligger vid Skånes juvel, Väla centrum strax utanför Helsingborg, här finns Sveriges bästa shopping med över 200 butiker. Du kan kombinera ett besök hos oss för däckservice med andra ärenden om du inte vill vänta den korta tid det tar att genomföra till exempel ett däckskifte. Vi kan oftast ge dig däckservice direkt under våra drop-in tider på stationen i Väla. Ni hittar oss utanför entré 3.

Tjänster hos Däckskiftarna i Väla Centrum

Vi har ett flertal olika tjänster inom däckservice. Om du kombinerar flera tjänster får du även ett bättre pris. 
•    Däckbyte
•    Däckbalansering
•    Omläggning
•    Däckhotell
•    Punkteringslagning

Däckbyte

Vi på Däckskiftarna i Väla Centrum byter däck vare sig du har en lätt lastbil, släp eller en personbil. Ett däckskifte går relativt snabbt med vår kunniga personal. Få hjälp av experter till ett bra pris. 

Däckbalansering

Oavsett däcken du har måste det vara balanserade för att undvika ojämnt slitage och vibrationer när du kör. Obalanserade däck måste bytas ut oftare eftersom slitaget påverkas negativt. Därför bör du alltid ha balanserade däck. Både för ekonomin och körupplevelsen. Vår personal ser till att dina däck är balanserade på rätt sätt med modern balanserings utrustning. 

Omläggning

När du behöver en omläggning av dina däck på nya fälgar ordnar vi på Däckskiftarna i Väla det, vi inkluderar även balansering i priset. Att lyckas med en omläggning ensam kan vara svårt. Men vår personal gör det snabbt och korrekt. Välkommen in till oss. 

Däckhotell i Väla Centrum

På vårt däckhotell erbjuder vi förvaring till schyssta priser. Att förvara däck efter ett däckbyte kan vara både komplicerat och kräver plats. Dessutom bör däcken förvaras på rätt sätt eftersom gummit är känsligt för temperaturer. Du sparar inte bara plats och tid, utan förlänger även däckens livstid. 

Punkteringslagning

Punktering kan drabba alla det betyder inte att du måste byta däck direkt då det ofta är dyrare än att laga punkteringen. Hos Däckskiftarna lagar vi alla typer av punkteringar, både invändiga och utvändiga. Kom till oss om du misstänker att dina däck är defekta så åtgärdar vi det. 

Köp nya däck och fälgar hos Däckskiftarna

Med vår sökmotor i online butiken kan du hitta däck som passar dig och dina krav. Behöver du sommardäck? Eller allvädersdäck? Så kan du enkelt använda vår sökmotor för att hitta de bästa däcken för dig. Frakten ingår i priset om du väljer att beställa däcken till vår servicestation i Väla Centrum. Passa på att beställa i samband med ett däckskifte så får du nya däck och kan förvara de gamla däcken i vårt däckhotell.