Göteborg Mölndal

Stängd för säsongen

 

Vi finns vid KFC i Mölndal!

Välkommen till Däckskiftarna Göteborg Mölndal! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Lunnagårdsgatan 2 vid KFC.

Vi lyfter och utför däckskifte på alla Tesla modeller! Vi lyfter bilen på ett korrekt sätt med rätt puck för billyft. 

betalsaTre.png

Lunnagårdsgatan 2
431 90 Mölndal

Öppna i Google Maps
Personbil  899 kr / Kampanj
SUV / Lätt lastbil  949 kr / Kampanj
Personbil  399 kr
SUV / Lätt lastbil  449 kr
Manuell domkraft  549 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  85 kr / hjul
19-21"  100 kr / hjul
13-16"  300 kr / hjul
17-18"  350 kr / hjul
19-21"  400 kr / hjul
Personbil  899 kr / Säsong
SUV / Lätt lastbil  999 kr / Säsong
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag-Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag-Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Höst: 23 oktober - 8 december
Kontakt

Platschef Axel

Tel: 0760050063
E-post molndal@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Göteborg Mölndal

Däck ska man inte vänta för länge med att byta. Hög säkerhet och god körkomfort borde vara viktigt för alla, och då är det värt att skifta till nya däck innan prestandan försämras på grund av slitage på greppmönstret.

I Mölndal i Göteborg hittar du en Däckskiftarna serviceanläggning på Lunnagårdsgatan 2, vid KFC. Vi har öppet alla dagar i veckan och det är drop-in som gäller hos oss. Kom när det passar.

Tillgängliga tjänster på Däckskiftarna i Göteborg Mölndal

På vår anläggning i Mölndal i Göteborg kan du få hjälp med följande tjänster:

  • Däckskifte

  • Balansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

Om du väljer flera tjänster kan vi erbjuda riktigt förmånliga paketpriser. 

Däckskifte

Vi genomför däckskiften på både personbilar och transportfordon. Våra priser är bra och många blir förvånade över hur fort det går.

Balansering

Att däck är ordentligt balanserade är minst lika viktigt som att de är av hög kvalitet. Är de inte det kommer inte bara däcken utan även delar av bilen att slitas ut snabbare helt i onödan. Det kan också skaka och vibrera så mycket om obalanserade däck att det påverkar körkomforten.

Omläggning

Vi kan lägga om dina däck vilket innebär att de monteras på nya fälgar. Det är svårt att lyckas med det på egen hand men på vår anläggning i Mölndal går det fort. Däckbalansering ingår vid omläggning.

Däckhotell i Göteborg Mölndal

Om du har dina däck på däckhotell behöver du inte handskas med dem överhuvudtaget. Kom till oss på Däckskiftarna när det är dags för däckbyte och lämna däcken du byter från här. Vi förvarar däck under rätt förhållanden, så att gummits egenskaper bevaras bättre än om däcken legat i ett förråd eller ett garage. Däcken är givetvis försäkrade så det är inte bara väldigt smidigt utan även tryggt att ha dem hos oss. Köper du däck i vår butik online kan du få dem levererade med fri frakt direkt till vårt däckhotell i Göteborg Mölndal.

Köp billiga däck och fälgar hos Däckskiftarna

Hos oss kan du köpa billiga sommardäck och pålitliga vinterdäck från välrenommerade tillverkare. Vi har även ett stort sortiment av fälgar. Oavsett vilka dimensioner det ska vara bör du kunna hitta passande däck och fälgar som dessutom har de egenskaper som är viktiga för dig. Med vår sökfunktion går det snabbt att köpa däck online.