Göteborg Frölunda Torg

Öppen för säsongen
Stänger 10 december

Välkommen till Däckskiftarna Göteborg Frölunda Torg! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Marconigatan 99 vid Frölunda Torg, Parkeringsfält B. 

betalsaTre.png

Marconigatan 99
421 44 Västra Frölunda

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  399 kr
SUV / Lätt lastbil  449 kr
Manuell domkraft  549 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  85 kr / hjul
19-22"  100 kr / hjul
13-16"  300 kr / hjul
17-18"  350 kr / hjul
19-22"  400 kr / hjul
Personbil  899 kr / KAMPANJ
SUV / Lätt lastbil  999 kr / KAMPANJ
Personbil  599 kr
SUV / Lätt lastbil  649 kr
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  450 kr
Öppettider
Måndag - Fredag: 8-20
Lördag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 16 mars - 15 maj
Höst: 15 oktober - 10 december
Vi har öppet alla dagar även på helgdagar.

Vår drop-in depå finns på Frölunda torg i Västra Frölunda. Parkerings fält B vid Åhlens entré.


Utlämning av däck

Behöver du få ut dina förvarade däck?
Vänligen maila till frolundatorg@dackskiftarna.se

Frölunda Torg.jpg 

 

Kontakt

Tel: 076-779 35 12
E-post frolundatorg@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Göteborg Frölunda torg

Se till att alltid köra på däck med bra grepp och kom till oss på Däckskiftarna vid Frölunda torg i sydvästra Göteborg när det är dags för byte nästa gång. Enligt lag är du skyldig att köra på vinterdäck när det är vinterväglag, så att du och dina medtrafikanter är tryggare på vägen. Att ha bra däck betyder mer för bilens prestanda än vad många tror. På Frölunda torg erbjuder vi däckservice av högsta kvalitet. Du behöver inte boka tid i förväg utan det är bara att komma förbi när det passar dig, så fixar vår personal det du behöver hjälp med.

Vid Frölunda torg finns vad många anser är Göteborgs bästa shopping, i bland annat en galleria med över 200 butiker, restauranger och caféer. Låt oss ta hand om ditt nästa däckskifte, medan du gör andra ärenden eller tar en fika.

Detta kan du få hjälp med vid ett besök hos Däckskiftarna vid Frölunda torg

På Frölunda torg kan vi, snabbt och effektivt, hjälpa dig med dessa tjänster:

  • Däckskiften för personbilar, släp och lätta lastbilar

  • Balansering av däck

  • Omläggning 

  • Däckhotell

  • Lagning av punktering

Däckskiften

Det är billigt att byta till nya sommar- eller vinterdäck på en Däckskiftarna servicestation. Du slipper det tunga och smutsiga arbetet och kan vara trygg i att det blir bra gjort.

Balansering

Att balansera däck innebär att de blir helt symmetriska och därför slits jämnare. Det gör att en uppsättning däck håller längre och att du inte behöver byta plats på däcken för att de ska slitas jämnt. Även bilen tar mindre skada eftersom det inte uppstår lika mycket vibrationer vid kontakten med vägbanan.

Omläggning

Vid en omläggning av däck monterar vi däcken på fälgar. Vid däckskiften byts vanligtvis däck och fälgar på samma gång. En omläggning är svårare och kräver professionella däckomläggare och verktyg anpassade för jobbet. Välkommen till oss på Frölunda torg så fixar vi det åt dig.

Däckhotell i Västra Frölunda

Du behöver inte ta med dig din gamla däck i bilen när du bytt till nya hos oss på Däckskiftarna. Vi kan ta hand om dem på vårt däckhotell. Det är smidigt samtidigt som det är bra för däcken eftersom vi håller dem under perfekta förhållanden. Gummits kvalitet påverkas av hur det lagras. Om du köper däck av oss kan du skicka dem direkt till vår anläggning vid Frölunda torg.

Lagning av punktering

Om du råkar ut för en punktering i göteborgsområdet kan vi på Däckskiftarna vid Frölunda torg ta hand om den. Vi kan också hjälpa dig att bedöma om det är värt att byta ett däck eller om det är bättre att köpa nytt.

Köp däck och fälgar hos Däckskiftarna

Vi har ett stort sortiment av både däck och fälgar från de bästa tillverkarna på marknaden och det är smidigt att använda vår sökmotor. Oavsett om du är ute efter allvädersdäck som är en bra match till en påkostad sportbil, eller om det är prisvärda sommardäck du är ute efter, hittar du bra alternativ direkt.