Göteborg Backaplan

Öppen för säsongen
Stänger 6 december

Byt däck vid Coop forum (B2)!

Välkommen till Däckskiftarna Backaplan! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Backavägen 2.

betalsaTre.png

Backavägen 2
417 05 Göteborg

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  399 kr
SUV / Lätt lastbil  449 kr
Manuell domkraft  549 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  85 kr / hjul
19-22"  100 kr / hjul
13-16"  300 kr / hjul
17-18"  350 kr / hjul
19-22"  400 kr / hjul
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  450 kr
Personbil  899 kr
SUV / Lätt lastbil  999 kr
Personbil  599 kr
SUV / Lätt lastbil  649 kr
Öppettider
Måndag - Fredag: 8-20
Lördag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 20 mars - 10 maj
Höst: 18 oktober - 6 december
Vi har öppet alla dagar även på helgdagar.

Vår drop-in depå står vid Backaplan B2 galleria (brevid Stora Coop). Varmt välkommen! 


Utlämning av däck

Behöver du få ut dina förvarade däck?
Vänligen maila till backaplan@dackskiftarna.se

Backaplan-e1554452985225.jpg

Kontakt

Tel: 076 - 779 35 17
E-post backaplan@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Backaplan

Välkommen till Däckskiftarna på Backaplan när det är dags att byta däck. Att köra med gamla däck för länge är inte bara en säkerhetsrisk utan det ger även sämre körekonomi. Det bli också en annan körglädje med nya däck av hög kvalitet. Vi på Däckiftarna har en anläggning vid Backaplan där vi kan ge dig service på drop-in tider. Backaplan på Hisingen, väldigt nära T-centralen mitt i Göteborg, är ett av Sveriges största handelsområde med massor av affärer och annan service. Nu kan du få snabb och billig däckservice samtidigt som du veckohandlar eller uträttar andra ärenden. 

Detta erbjuder vi på Däckskiftarna – Backaplan

Vi jobbar med det mesta inom däck och erbjuder riktigt bra priser på följande tjänster:

  • Byte av däck på personbilar, lastbilar och släpkärror

  • Däckbalansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

  • Hjälp vid punktering

Byte av däck

Vår personal på Backaplan är experter på däckskiften. Även om du skulle kunna göra det själv så är det faktiskt värt en del att slippa det tunga och ofta smutsiga arbetet. 

Däckbalansering

Däckbyte fixar de flesta men att balansera däck så att de slits jämnt är mer besvärligt. Vi har allt som behövs för att balansera däck med största precision. Det kan bli en besparing i långa loppet att låta oss balansera däcken. Dessutom blir bilen trevligare att köra eftersom det inte kommer att skaka lika mycket.

Omläggning

Behöver du montera däck på nya fälgar? Det är lite svårare än att byta däck som du tänker fortsätta använda på samma fälgar. På Backaplan tar vi hand om det medan du väntar, eller gör ärenden i någon av butikerna i närheten.

Däckhotell

Våra däckhotell är bekväma inrättningar där du lämnar däcken efter att vi skruvat av dem. Det är perfekt om du har sommar- eller vinterdäck som kommer att hålla även nästa säsong, och som du gärna vill slippa ha stående i garaget eller i ett förråd. På däckhotellet på Backaplan kommer däcken dessutom att behålla sina fina egenskaper längre eftersom de förvaras under jämn temperatur.

Hjälp vid punktering

Om olyckan är framme och du misstänker att du fått en punktering kan vi hjälpa dig med det på Backaplan. Ibland är det lika bra att byta däck, men ofta lönar det sig att laga en mindre punktering. Vi arbetar med olika metoder beroende på hur stort hål det är fråga om.

Beställ nya fälgar och däck till Däckskiftarna på Backaplan

I vår e-shop kan du gör snabba sökningar och hitta däck som har de egenskaper som du är ute efter. Oavsett om det är billiga allvädersdäck, sommardäck med hög körkomfort eller vinterdäck med bästa möjliga isgrepp som du är ute efter. Ska du göra däckskiftet hos oss på Backaplan kan du beställa däcken direkt dit, så att du slipper all hantering.