Gävle Valbo

Öppen för säsongen
Stänger 5 december

Byt däck på Valbo Köpcentrum!

Välkommen till Däckskiftarna Valbo! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss vid Valbo Köpcentrum

betalsaTre.png

Valbovägen 309
818 32 Valbo

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  349 kr
SUV / Lätt lastbil  449 kr
Manuell domkraft  549 kr
13-16"  75 kr / hjul
17-18"  85 kr / hjul
19-22"  100 kr / hjul
13-16"  325 kr / hjul inkl. ventil
17-18"  355 kr / hjul inkl. ventil
19-22"  445 kr / hjul inkl. ventil
Personbil  950 kr
SUV / Lätt lastbil  1.050 kr
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Fälgtätning / Slipning  475 kr
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag - Torsdag 08.00-20.00
Fredag 08.00-18.00
Lördag - Söndag: 09.00-18.00
Datum för öppettider
Vår: 19 mars - 9 maj
Höst: 18 oktober - 5 december

Gävle Valbo.jpg 

Kontakt

Platschef George

Tel: 0769470221
E-post valbo@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Gävle Valbo

Välkommen till Däckskiftarna i Gävle Valbo om du har ett ärende som rör däck eller fälgar. Du kör både säkrare och bekvämare med bra däck under bilen och kan även sänka din bränslekostnader genom att inte vänta för länge med ett däckskifte. Valbo är en del av sydvästra Gävle och Valbo Köpcenter har närmare 65 butiker. I närheten av vår servicestation i Gävle Valbo finns även IKEA. Det finns alltså mycket att göra medan du väntar på dina däck blir bytta. Det ska dock sägas att däckskifte går väldigt fort och vi kan i regel ta emot dig direkt, utan tidsbokning. Snabb och billig däckservice utförd av experter är vår affäridé.

Det här erbjuder vi på vår servicestation i Gävle Valbo

Personalen på en Däckskiftarna servicestation är experter på däck och i Gävle Valbo erbjuder vi framförallt följande tjänster:

  • Byte av däck på de flesta motorfordon och släp

  • Däckbalansering

  • Däckomläggning

  • Däckhotell

  • Lagning av punkteringar

Byte av däck

Om du inte har väldigt gott om tid och gillar att ta i lite är det smidigt att låta våra proffs ta hand om däckskiftet. I och med att vi är erfarna och har rätt utrustning blir ett däckskifte billigt. Jämför gärna våra priser med dem du hittar på andra verkstäder.

Däckbalansering

För att däcken ska prestera maximalt behöver de vara balanserade så att de inte slits olika mycket. Obalanserade däck påverkar din körupplevelse i hög grad. Däckbalansering är en åtgärd som vi på Däckskiftarna i Gävle Valbo utför snabbt medan du väntar. 

Däckomläggning

Att montera däck på bilen som redan sitter på fälgar är enkelt. Om däcken först ska monteras på andra fälgar är det ett lite större projekt och inget du kan göra hemma utan rätt utrustning. På Däckskiftarnas servicestation kan vi ta hand om däckomläggningen så att du till exempel kan fortsätta använda dina sommardäck efter att du köpt en uppsättning snygga fälgar.

Däckhotell

På ett däckhotell kan du förvara dina däck så att du slipper upplåta plats i ett förråd eller garage. Om du genomför däckskiften hos oss i Gävle Valbo är det skönt att inte behöva ta med däcken utan du har all service på ett och samma ställe. En annan fördel är att vi håller däcken under förhållanden som gör att de inte åldras lika snabbt som i garaget.

Lagning av punkteringar

Hos Däckskiftarna i Gävle Valbo kan du även få hjälp direkt om du skulle ha råkat ut för en punktering.

Beställ nya fälgar och däck online

Vi kan erbjuda däck samt fälgar från de tillverkare som vi tycker är bäst i världen i respektive prissegment. Här hittar du premiumdäck från kända märken men också mycket prisvärda sommar- och vinterdäck från mindre kända tillverkare. Utbudet är stort men det är lätt att hitta rätt däck och fälgar om du använder vår sökmotor och knappar in bilens registreringsnummer tillsammans med dina önskemål. Din beställning kan levereras direkt till stationen i Gävle Valbo så att de är på plats när det är dags att byta hjul.