Enköping

Öppen för säsongen
Stänger 5 december

Välkommen till Däckskiftarna Enköping! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Vagnsgatan 4, mittemot ICA Maxi.

betalsaTre.png

Vagnsgatan 4
745 37 Enköping

Öppna i Google Maps
Personbil  245 kr
SUV / Lätt lastbil  295 kr
Manuell domkraft  500 kr
13-16"  75 kr / Hjul
19-21"  100 kr / Hjul
13-16"  325 kr / Hjul
17-18"  350 kr / Hjul
19-21"  400 kr / Hjul
Öppettider
Måndag - Torsdag 08-19
Fredag 08-17
Lördag-Söndag(samt röda dagar) 09-17
Avvikande öppettider
Slutdatumet kan variera +-3 dagar beroende på kundbelastning, vänligen kontakta station vid osäkerhet mot slutet av säsongen.
Datum för öppettider
Vår: 19 mars - 2 maj
Höst: 18 oktober - 5 december

Enköping.jpg

Kontakt

Platschef George

Tel: 070-061 68 60
E-post enkoping@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Enköping – ICA Maxi

Byt till nya däck i tid. Förutom att du enligt lag ska ha sommardäck eller vinterdäck beroende på väglag innebär ett byte till nya däck att du får bättre grepp och styrrespons.

I Enköping hittar du oss norr om staden, på väg mot trafikplats Romberga, vid ICA Maxi. Elon, Godisgallerian och Ackes färgcenter finns också alldeles nära. Om du inte vill vänta den korta tid det tar för vår personal att byta däck på din bil kan du alltså förena besöket med andra ärenden.

Däckservice i Enköping

På vår servicestation vid ICA Maxi i Enköping erbjuder vi följande tjänster inom däckservice: 

  • Byte av däck

  • Däckbalansering

  • Omläggning

  • Förvaring av däck på däckhotell

Byte av däck

Kom till oss när det är dags att byta till sommardäck på våren, eller när du behöver ha vinterdäck för att klara väglaget. Vi byter inte bara däck på personbilar utan även du som har en SUV eller en lätt lastbil kan få hjälp med hjulbyte hos oss. Jämfört gärna våra priser med andra. Vi är billiga på däckservice.

Däckbalansering

Många bilar går inte perfekt på grund av att däcken är obalanserade. För att se till så att de blir ordentligt balanserade tittar vi först på dem i en maskin. Utifrån en analys kan vi sedan balansera dem perfekt med hjälp av vikter. Efter en däckbalansering slits däcken jämnare och skakar mindre i högre hastigheter.

Omläggning av däck

Att lägga om däck innebär att vi monterar dem på nya fälgar istället för att byta ett helt hjul på en gång. Särskilda verktyg krävs och det är inte så lätt att lyckas med det på egen hand. På Däckskiftarna i Enköping genomför vi omläggning snabbt och till ett bra pris.

Däckhotell i Enköping

Vid ICA Maxi i Enköping har vi ett däckhotell där vi kan förvara däck som du inte kör med för tillfället. Vi förvarar dem under förhållanden som är bra för gummit i däcken och de är naturligtvis försäkrade. Har du ont om plats hemma eller om du inte vill behöva köra däck fram och tillbaka vid däckbyten är vårt däckhotell en bra lösning.

Köp nya däck och fälgar av oss online

Om du ska beställa nya fälgar eller däck så kommer du att hitta vad du söker i vår butik. Däckskiftarna har ett brett utbud av däck från pålitliga tillverkare i både lågpris- och premiumsegmentet. Om du planerar att byta däck hos oss på Däckskiftarna kan du få dem levererade till vår servicestation vid ICA Maxi i Enköping.