Däck till Tesla

Tesla gör unika bilar, men att du skulle behöva särskilda däck till Tesla är dock en missuppfattning som många har. Det här är bilar med speciella egenskaper som kräver bra grepp och hög styrrespons, därmed bör du naturligtvis satsa på däck till Tesla som gör bilen rättvisa och håller hög kvalitet. Här på Däckskiftarna hittar du ett stort urval av däck till Tesla från många av de ledande tillverkarna.

Genom att använda vår sökmotor kan du filtrera på olika egenskaper du vill att dina däck till Tesla ska ha. Du kan till exempel använda filter för att få fram däck med en viss märkning eller däck i ett visst prisspann. Genom att fylla i bilens registreringsnummer eller bara vilken Tesla-modell du kör med ser du vilka däck till Tesla vi har med precis de rätta dimensionerna. Däckens dimensioner är alltså inget som du måste kolla själv för att kunna köpa däck till Tesla här på Däckskiftarna.

Däckdimensioner till Tesla

Om du behöver nya däck till en Tesla Model S kan Pirelli PZero med dimensionerna 245/45R19 eller Nokian Hakka Black passa riktigt bra. Michelin är annan däckjätte som har flera passande däck till Tesla. Michelin har faktiskt gjort originaldäck till Tesla Model P, företagets efterlängtade och omtalade pickup. Välj däck till Tesla utifrån vilken bil du kör, då de är rätt olika sinsemellan.

Vi hjälper dig att montera däck till Tesla

Vi på Däckskiftarna kan montera dina däck till Tesla medan du väntar. Att däcken blir ordentligt balanserade är mycket viktigt, annars finns det en risk för att däcken slits ojämnt. Det förkortar däckens livslängd och i värsta fall kan även deras prestanda försämras. En annan service vi erbjuder dig som är noga med dina Tesla däck, och vill ha så lite besvär som möjligt i samband med dina däckskiften, är däckhotell. Checka in dina däck till Tesla hos oss så förvarar vi dem säkert och under ideala förhållanden. Hur de förvaras när du inte kör med dem är också en faktor som påverkar däckens livslängd. De flesta av vår hotellkunder brukar också uppskatta att inte behöva ha däck som tar upp plats i garaget eller ett förråd.