Däck till Smart

Smart är känt för sina tvåsitsiga stadsbilar och om du ska köpa däck till Smart hittar du ett flertal modeller att välja mellan hos oss på Däckskiftarna. Idag har de ett bredare modellprogram men vi talar fortfarande om ett märke som gör avancerade och mycket speciella bilar för medvetna bilförare. Smart gör inte minst fordon med låg vikt som ger dig utmärkt körekonomi och bra väghållning. Tänk även på att vilka däck du väljer till din Smart påverkar bland annat bränsleförbrukningen och därmed körekonomin.

För att det ska gå så snabbt och enkelt som möjligt att välja och beställa däck till Smart använder vi på Däckskiftarna oss av en avancerad sökmotor här i butiken. Med den kan du göra sökningar utifrån bilmodell eller registreringsnummer. Det innebär att du inte ens måste veta vilka däckdimensioner som passar till din bil utan vi listar automatisk däck till Smart med de rätta dimensionerna. Du har också möjlighet att göra en ännu snävare sökning genom att använda olika filter. Du kan till exempel välja däck från ett visst märke eller en särskild märkning som visar att däcken har de egenskaper du är ute efter.

Däckdimensioner till Smart

Om du har den rosade minibilen Smart ForTwo Cabrio kan du behöva däck med dimensionerna 175/65R14. Hifly HF201 är då ett bra val i budgetsegmentet. Om du vill ha ett lite mer påkostat däck till Smart kan Hankook RA18 vara modellen du söker efter. Självklart har vi även däck till Smart i andra dimensioner om du kör en annan Smart-modell.

Vi hjälper dig att montera däck till Smart

Om du vill ha däck till Smart monterade och gärna slipper besväret med att förvara och hantera dem kan du beställa däcken direkt till en av våra drive-in servicestationer. Vi förvarar däcken när du inte använder dem och monterar och balanserar dem åt dig medan du väntar, när det är dags för ett däckskifte. Genom att förvara däck till Smart på ett av våra däckhotell håller du dem under perfekta förhållanden och slipper naturligtvis att ha en skrymmande däckstapel hemma i garaget.