HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck & vinterdäck till Seat Ibiza

 

Behöver du byta till nya vinterdäck eller sommardåck till Seat Ibiza? Vi har passande däck i flera prisklasser och från de ledande tillverkarna. Populära Seat Ibiza behöver bra däck för att komma helt till sin rätt. Däck med lågt rullmotstånd ger dig lägre bränslekostnader och högre komfort eftersom ljudnivån sjunker.

 

Om du inte vet precis vilka sommar- eller vinterdäck till Seat Ibiza du ska köpa kan du jämföra däck med hjälp av vår avancerade sökfunktion. Uppger du vilken modell och motor du kör med eller bilens registeringsnummer så listas däck med rätt storlek automatiskt. Du kan också välja att lista vinter- och sommardäck till Seat Ibiza med särskilda egenskaper. Hitta däck med bra våtgrepp och lägsta möjliga rullmotstånd eller ett riktigt lågt pris om det är egenskaper du värdesätter hos sommardäck och vinterdäck till Seat Ibiza.

 

Däckdimensioner till Seat Ibiza

Mazzini Eco 307 är ett mycket prisvärt sommardäck till Seat Ibiza som vi vet att många är väldigt nöjda med. Seat Ibiza marknadsförs som en stadsbil. Om du vill ha vinterdäck till Seat Ibiza som du får köra med där det är dubbförbud kan vi rekommendera Sava Eskimo Ice som är ett friktionsdäck med väldigt bra grepp. Pirelli Cinturato Winter är ett kanonval om du är i behov av dubbade vinterdäck till Seat Ibiza. Alla dessa däck finns i dimensionen 175/70R14, som kan vara aktuell om du kör Seat Ibiza.

 

Låt oss genomföra däckskiftet

Däckskiftarna servicestationer finns över hela Sverige och du är alltid välkommen in för att byta till nya sommar- eller vinterdäck till Seat Ibiza. Du kan få dina nya däck levererade direkt till en station nära dig i samband med att du gör ditt köp här oss. Kom in för däckskiftet när du har tid så byter vi däck och ser till så att de blir perfekt balanserade. De gamla däcken kan du checka in på ett av våra däckhotell.