Sommardäck & vinterdäck till Peugeot 308

 

Är det tid att byta vinterdäck eller sommardäck till Peugeot 308? Det här är en trygg och kompakt familjebil med lågt luftmotstånd och goda köregenskaper. Men du måste naturligtvis ha bra sommar- och vinterdäck till Peugeot 308 om du vill kunna köra säkert. Hos oss hittar du ett stort urval av prisvärda däck till din Peugeot 308.

 

Oavsett om du är ute efter vinterdäck eller sommardäck till Peugeot 308 så kan de ha många styrkor, svagheter och olika egenskaper. Är det något som är extra viktigt för dig när du letar efter till exempel vinterdäck för Peugeot 308? Du kan göra en snäv sökning genom att använda sökfunktionen här på sidan. Tack vare den är det möjligt att hitta vinterdäck till Peugeot 308 med lågt rullmotstånd och bra våtgrepp. Ange de egenskaper som är viktiga för dig. Nya vinter- och sommardäck till Peugeot 308 måste ha rätt dimensioner för din bil. Om du inte vet vad som gäller för din bil så räcker det med att fylla i bilens registeringsnummer. Då listas rätt däck automatiskt.

 

Däckdimensioner till Peugeot 308

Om du vill köpa vinterdäck eller sommardäck till en Peugeot 308 II och behöver däck med dimensionen 205/55R16 finns det många bra alternativ. Ett riktigt bra vinterdäck till Peugeot 308 i den storleken är Achilles W101 Soft Comp. Sava Intensa HP2 är enligt oss ett väldigt prisvärt sommardäck till Peugeot 308.

 

Vi förvarar dina gamla däck efter bytet

När du köper vinter- eller sommardäck till Peugeot 308 från oss på Däckskiftarna kan du få dem levererade direkt till en av våra servicestationer där vi monterar dem. Det är både snabbt, billigt och bekvämt. Du kommer när det passar dig att genomföra däckskiftet. Däck du byter från kan vi också ta hand om på ett av våra däckhotell.