HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck & vinterdäck till Mini Countryman

 

Börjar det bli dags att köpa nya vinterdäck eller sommardäck till Mini Countryman? Mini Countryman är en kompakt crossover med påtaglig lyxkänsla. Vi har däck med suveräna allround-egenskaper från de ledande tillverkarna i vårt sortiment. Du kan också hitta sommar- och vinterdäck till Mini Countryman som har speciella kvalitéer när det till gäller exempelvis rullmotstånd eller våtgrepp. Möjligheterna att skaffa vinterdäck eller sommardäck till Mini Countryman som har vad just du är ute efter är med andra ord goda.

 

Att beställa rätt sommar- eller vinterdäck till Mini Countryman är enkelt tack vare sökfunktionen här i butiken. Vi har koll på vilka dimensioner som passar, om du bara uppger registreringsnumret på din Mini Countryman. Sökfunktionen har filter som gör så att du kan lista däck som har precis de egenskaper som du värdesätter. Det kan gälla till exempel sommardäck till Mini Countryman med så låg ljudnivå som möjligt.

 

Däckdimensioner till Mini Countryman

Om du ska köpa sommardäck till Mini Countryman med dimensionen 195/60R16 rekommenderar vi Aplus A606 som levererar väldigt bra i förhållande till den modesta prislappen. Om du vill ha vinterdäck till Mini Countryman som är försedda med dubbar tycker vi att du ska ta en titt på Continental Ice Contact 2. Om du kör i södra Sverige eller mest i stadstrafik är friktionsdäcket Gislaved SoftFrost 200 ett bra vinterdäck till Mini Countryman.

 

Däckbyten med kvalitet

Hur du byter vinter- och sommardäck till Mini Countryman spelar viss roll för resultatet. Vi på Däckskiftarna nöjer oss inte förrän däcken är perfekt balanserade så att de slits jämnare. Om du beställer nya sommardäck, allvädersdäck eller vinterdäck till Mini Countryman här i butiken kan du få dem levererade till ett av våra däckhotell. Där förvarar vi dina däck till Mini Countryman som du inte använder i väntan på nästa däckskifte.