Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Däck till Land Rover

De flesta som söker efter däck till en Land Rover är främst ute efter bra grepp, oavsett underlag. Det är ett bilmärke som gör bilar för oss som uppskattar fordon som för oss fram säkert, vart vi än ska. En Land Rover är en riktig tuffing till bil och däck till Land Rover bör ha ett formspråk som matchar fordonet de sitter på. I det här fallet finns det ett starkt samband mellan utseende och funktion. Det greppmönster du behöver för att kunna köra offroad med din Land Rover utstrålar verkligen en kraft och pondus som även matchar karossen.

När du beställer däck till Land Rover från oss på Däckskiftarna räcker det med att du anger bilens registreringsnummer. Då ser du en lista på vilka däck som passar till din Land Rover. Du kan använda sökfilter om det till exempel är däck i en viss prisklass som du är ute efter.

Däckdimensioner till Land Rover

Det spelar ingen roll om du är ute efter däck till en Land Rover Discovery, Freelander, Defender eller en annan modell från detta klassiska bilmärke. Vi på Däckiftarna har många däck i flera prisklasser som du kan välja mellan. Sava Intensa HP2 och Goodyear EfficientGrip Performance är bara två exempel på prisvärda kvalitetsdäck som finns i dimensioner som är aktuella för dig som behöver köpa nya sommar- eller vinterdäck till Land Rover, t.ex. 195/65R15 91V.

Vi hjälper dig att montera däck till Land Rover

Här hos oss på Däckskiftarna hittar du gott om däck som passar till din Land Rover. VI hjälper dig gärna med att montera och balansera dina nya däck på en tid som passar dig. Balanseringen är viktig för att du ska få full prestanda från däcken. Du kan få däcken levererade direkt till en av våra drive-in servicestationer. På så sätt slipper du hantera däcken. Vi erbjuder också däckhotell där du kan förvara däck till Land Rover under helt perfekta förhållanden när de inte används. Då sparar du plats och du behöver heller inte transportera dem till oss när du behöver byta däck.