HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck & vinterdäck till Kia Picanto

 

Skaffa vinterdäck och sommardäck till Kia Picanto i vår välförsedda butik. Kia Picanto är en ekonomisk stadsbil och om du verkligen vill köra billigt rekommenderar vi att du väljer däck med lågt rullmotstånd. Det sänker bränsleförbrukningen samtidigt som det bullrar mindre vid kontakt med vägbanan. Bra sommar- och vinterdäck till Kia Picanto måste såklart även vara säkra. Det är de också när du väljer däck från en av de kvalitetstillverkare som vi på Däckskiftarna säljer.

 

Hos oss beställer du nya sommar- och vinterdäck till Kia Picanto med hjälp av en avancerad sökmotor. Fyll i vad du har för önskemål samt bilens registreringsnummer eller vilken årsmodell och motor du har så listas däcken med rätt storlek och rätt egenskaper. Det är praktiskt om du har flera krav på dina vinter- och sommardäck till Kia Picanto. Att hitta till exempel vinterdäck till Kia Picanto från en viss tillverkare som har bästa möjliga våtgrepp går på nolltid tack vare sökmotorn. Du kan även söka på sådant som pris och hastighets- samt belastningsindex.

 

Däckdimensioner till Kia Picanto

Ska du köpa vinter- eller sommardäck till Kia Picanto med dimensionen 175/65R14? Bridgestone T005 är ett väldigt pålitligt sommardäck till Kia Picanto och ett bra val för dig. Ett mycket prisvärt dubbat vinterdäck till Kia Picanto som vi kan rekommendera är Delinte WD52.

 

Välbalanserade vinter- och sommardäck till Kia Picanto slits jämnare

Att byta till nya vinter- eller sommardäck klarar de flesta. För att däcken ska bli perfekt balanserade behövs dock speciell mätutrustning. Resultatet av ett perfekt genomfört däckbyte är däck som slits jämnt och därför får längre livslängd. En annan sak som påverkar hur länge däcken håller är hur de förvaras. På våra däckhotell vilar dina sommar- och vinterdäck till Kia Picanto under perfekta förhållanden när du inte kör på dem.