Sommardäck & vinterdäck till Kia Niro

 

Börjar det bli dags att byta vinter- eller sommardäck till din Kia Niro? Vi har ett stort urval av däck från de främsta tillverkarna som du kan välja mellan. Kia Niro är en sportig och kompakt crossover som verkligen glänser om du väljer att satsa på kvalitetsdäck. Förutom bra grepp kan du med rätt sommar- eller vinterdäck till Kia Niro sänka dina bränslekostnader och öka körkomforten markant.

 

När du gör en sökning på vinterdäck eller sommardäck till Kia Niro i vår sökmotor listar vi alla däck med rätt dimensioner och som lever upp till dina önskemål. Du behöver bara skriva i bilens registreringsnummer eller vilken version av Kia Niro du kör så hittar du direkt alla däck som passar. Du kan bland annat söka på sommardäck i en viss prisgrupp eller vinterdäck med en märkning som visar att de har bra våtgrepp eller låg bullernivå.

 

Däckdimensioner till Kia Niro

Goodyear Efficientgrip Performance och Pirelli Cinturato P7 är två bra sommardäck till Kia Niro som bland annat finns i dimensionen 205/60R16. Ett vinterdäck till Kia Niro som vi kan rekommendera, om du vill ha ett däck med dubbar för bästa möjliga isgrepp, är Continental Ice Contact 2. Vi har även allvädersdäck till Kia Niro om du inte vill behöva skifta däck två gånger om året.

 

Få däcken levererade till en Däckskiftarna servicestation

Köp vinterdäck och sommardäck till Kia Niro och få dem levererade direkt till en av våra servicestationer. Vi har däckhotell där du även kan förvara dina gamla däck under bästa möjliga förhållanden. Det påverkar livslängden på sommar- och vinterdäck till Kia Niro. Dessutom brukar de flesta tycka att det är väldigt skönt att inte behöva ha däcken hemma när de inte används, de tar ju upp en del plats.