Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Däck till Jeep

Däck till en Jeep ska vara robusta och tillförlitliga. Har du en Jeep är du redo för det mesta men det gäller alltså att du även har däck till Jeep med goda off road-egenskaper om du inte bara kör i stadstrafik. Att köra Jeep handlar mycket om att alltid kunna lita på greppet och om att kunna få en skön åktur på de flesta vägar. Fälgar och däck till Jeep får gärna ge ett kraftfullt intryck rent estetiskt så att de matchar karossen på din premiumbil fullt ut.

När du handlar däck till Jeep från oss på Däckskiftarna behöver du bara ange bilens registreringsnummer. Då får du upp en lista på vilka däck vi har som passar till just din bil. Självklart kan du söka på däck till Jeep i en viss prisklass eller använda andra sökfilter så att du snabbt hittar just de däck till Jeep som du är ute efter.

Däckdimensioner till Jeep

Oavsett om du letar efter däck till en Jeep Cherokee, en Jeep Commander eller någon annan modell från detta pålitliga märke har vi på Däckskiftarna passande däck från ett stort antal tillverkare. Continental EcoContact 6, Goodyear EfficientGrip och Michelin Primacy är däckserier som kan passa riktigt bra om det är däck till Jeep du är ute efter. Samtliga finns i de flesta dimensioner som kan vara aktuella till din Jeep. Om du är osäker på vilken dimension på däck du behöver för att de ska passa på bilen så kan du enkelt kontrollera detta genom att titta på dina gamla däck. Du finner alltid aktuell däckdimension angiven på utsidan av ett däck, t.ex. 235/65R17.

Vi hjälper dig att montera däck till Jeep

Det är inte svårt att hitta lämpliga däck till Jeep hos oss på Däckskiftarna. Både Michelin och Goodyear har till exempel däck till Jeep av typen Offroad-/4x4 som kommer att passa perfekt. Beställ gärna däcken till en av våra drive-in servicestationer. Du får då hjälp med montering och balansering av dina Jeepdäck direkt på plats. På så sätt får du ut maximal prestanda och det blir både roligare och säkrare att köra din bil. Vi erbjuder också däckhotell med perfekta förhållanden där du som kund kan förvara dina däck till din Jeep när du inte använder dem. Du undviker då att dina däck tar upp onödig plats och du slipper även transportera dina däck när det är dags att byta nästa gång.