HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck & vinterdäck till Honda Civic

 

Är det dags att byta vinterdäck eller sommardäck till din Honda Civic? Hos oss hittar du ett stort urval av däck från flera av de mest välrenommerade däcktillverkarna i världen. Honda Civic är en mycket populär bil som gjorts i olika versioner sedan början av 1970-talet. Vilken variant och årsmodell du har avgör vad du behöver för sommar- eller vinterdäck till Honda Civic.

 

När du söker på vinterdäck eller sommardäck till Honda Civic i butiken listar vi alla däck med rätt dimensioner om du skrivit in bilens registreringsnummer. Du måste alltså inte veta utantill vilken däckstorlek det ska vara för att kunna beställa rätt däck. Du kan även förfina din sökning och få upp sommardäck och vinterdäck till Honda Civic som har en viss märkning eller ligger i ett visst prisspann. Tack vare det går det fort att hitta precis de däck du vill ha.

 

Däckdimensioner till Honda Civic

Goodyear Efficientgrip Performance och Pirelli Cinturato P1 är två sommardäck till Honda Civic som bland annat finns i dimensionen 195/65R15. Ett vinterdäck till Honda Civic som vi kan rekommendera, om du vill ha ett däck med dubbar för ett optimalt isgrepp, är Continental Ice Contact 3. Bridgestone Blizzak WS80 är ett prisvärt vinterdäck till Honda Civic utan dubbar som är säkert för de flesta väglag.

 

Beställ däcken du köper till en Däckskiftarna servicestation

Beställ dina nya vinter- eller sommardäck till Honda Civic och få dem levererade till en av våra servicestationer. Sen kommer du bara förbi när du har tid att byta dem. Våra däckhotell finns över hela landet. De flesta brukar uppskatta att inte behöva ha sina sommardäck eller vinterdäck till Honda Civic i garaget när de inte används. En annan fördel med våra däckhotell är att vi förvarar dina däck under förhållanden som är perfekta för gummit i däcken.