HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck & vinterdäck till Fiat 500

 

Beställ vinterdäck och sommardäck till Fiat 500 i vår butik med däck från de ledande tillverkarna. Charmiga och praktiska Fiat 500 kommer enligt oss till sin rätt med däck med lågt rullmotstånd som gör den ekonomisk att äga och bekväm att köra.

 

Du som har särskilda krav på vinterdäck och sommardäck till Fiat 500 kommer att ha stor hjälp av vår sökmotor. Det går att använda ett flertal filter så att du får upp däck som matchar dina önskemål. Kanske är du ute efter vinterdäck till Fiat 500 som fått högsta betyg när det gäller våtgrepp? Eller vinterdäck till Fiat 500 som bullrar så lite som möjligt och dessutom är prisvärda? Skriver du in din bils registreringsnummer alternativt vilken version av Fiat 500 du kör så listar vi däck med rätt storlek.

 

Däckdimensioner till Fiat 500

Behöver du däck med dimensionen 175/65R14? Då är Nexen Roadian CT8 ett väldigt bra sommardäck till Fiat 500. Delinte WD52 är ett dubbat vinterdäck till Fiat 500. Kör du mest i staden är det bättre att välja ett vinterdäck till Fiat 500 utan dubbar. I den kategorin vill vi tipsa om prisvärda Mazzini Snowleopard. Vi har även allvädersdäck till din Fiat som du kan köra med året om.

 

Däckskiftarna servicestationer finns i hela Sverige

När du beställer däck i vår butik online kan du få dem levererade direkt till en drive-in servicestation nära dig. Du slipper alltså ta emot däcken, förvara dem och sedan ta med dem i bilen när du vill ha dem bytta och balanserade av våra experter. Det är bara att komma förbi när du har tid så väntar däcken på dig. Du kan förvara däck hur länge du vill på våra däckhotell. Förutom att det är praktiskt och utrymmesbesparande är det bättre för däcken då vi har möjlighet att hålla dem under idealiska förhållande.