SÖK DÄCK OCH FÄLG

 

Däck och fälgar

 

Tire_yellow.svg  Leverans & montering 78 däckstationer

Tire_yellow.svg  Däck och fälgpaket monterat hem till dörren

Tire_yellow.svg  Passformsgaranti med reg nr

Sommardäck & vinterdäck till BMW X3

Vi har vinterdäck och sommardäck till BMW X3 som hjälper din BMW att prestera maximalt. BMW X3 är en sportig premiumbil. Exakt hur skönt och säkert du kan köra med den beror dock mycket på vilka sommardäck eller vinterdäck till BMW X3 du väljer. Bra däck gör så att du inte upplever imperfektioner i vägbanan lika starkt och däck med lågt rullmotstånd innebär att det inte bullrar lika mycket när du kör. Högre körkomfort helt enkelt.

 

Att hitta de sommar- och vinterdäck till BMW X3 som har vad du är ute efter är ingen konst om du använder sökmotorn här i butiken. Du behöver inte veta vilka dimensioner däcken ska ha för att passa din BMW X3. Vi listar alla däck vi har med rätt storlek om du anger vilken modell och motor eller vilket registreringsnummer som gäller. Självklart kan du även precisera din sökning på vinter- och sommardäck till BMW X3 om du till exempel bara vill se vårt utbud i ett lite högre prissegment där du hittar däck från premiumtillverkare. Vill du ha vinterdäck till BMW X3 av typen nordiskt friktionsdäck med högt hastighetsindex eller däck med helt andra egenskaper så hittar du dem direkt.

 

Däckdimensioner till BMW X3

Ett bra sommardäck till BMW X3 som finns i dimensionen 225/60R18 är Pirelli P7. Om det istället är ett vinterdäck till BMW X3 med pålitligt isgrepp du behöver kan vi rekommendera Michelin X-Ice North 4. Ett bra vinterdäck till BMW X3 utan dubbar är Continental Viking Contact 7.

 

Vi byter och balanserar vinter- och sommardäck till BMW X3

Det är väldigt bekvämt att låta oss ta hand om däckskiftet på en av våra drive-in servicestationer som finns i hela Sverige. När du kör en kraftfull premiumbil påverkar balanseringen av däcken bilens prestanda. När vi byter till nya vinterdäck eller sommardäck till BMW X3 genomför vi alltid en balansering av däcken samt kollar lufttrycket. Vi kan även förvara däck du inte kör med på våra däckhotell.