Stockholm Märsta

Stängd för säsongen

Välkommen till Däckskiftarna Märsta! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Bangatan 2.

 

Västra Bangatan 2
195 40 Märsta

Personbil  395 kr
SUV / Lätt lastbil  445 kr
Manuell domkraft  695 kr
13-16"  85 kr
17-18"  105 kr
19-22"  125 kr
13-16"  325 kr / Per Däck
17-18"  375 kr
19-22"  475 kr
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20, Fredag: 8-18, Lördag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 18 mars - 12 maj
Höst: 14 oktober - 7 december

betalsaett.png

Märsta däckbyte.jpg

Kontakt

Platschef George

Tel: 076-947 02 21
Mejladress marsta@dackskiftarna.se


Däckskiftarna Märsta

Hos Däckskiftarna kan du få hjälp med däckbyte och annan service som har att göra med däck och fälgar. Om du vet med dig att du har sommardäck eller vinterdäck som börjar bli slitna ska du inte dra ut på bytet. Däck med bra grepp är viktigt för din körupplevelse men det är också en säkerhetsfråga.

I Märsta hittar du oss på Bangatan 2, vid Stora Coop och nära Järnhuset. Du kan alltså göra olika ärenden samtidigt som vi utför däckservice. Det är inga längre väntetider det handlar om utan vi är snabba på till exempel däckskiften. Kom när det passar, här behövs ingen tidsbokning utan vi kör med drop-in.

Tjänster hos Däckskiftarna i Märsta

Hos oss på Däckskiftarna kan de flesta som har behov av däckservice få hjälp. Här är de tjänster vi erbjuder i Märsta:

  • Däckbyte

  • Däckbalansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

  • Punkteringslagning

Däckbyte

Vi byter dina däck till ett riktigt bra pris. Det är bekvämt att inte behöva göra det själv även om du är fullt kapabel till det.

Däckbalansering

Dina däck slits ojämnt om de inte är balanserade. Det innebär att du behöver köpa nya snabbare och att de inte presterar optimalt. Det uppstår skakningar och vibrationer när du kör med obalanserade däck. På vår anläggning i Märsta tar vi hand om det med hjälp av modern utrustning.

Omläggning

Kom till oss om du vill montera däck på fälgar inför ett däckbyte. Vi bjuder på balansering vid omläggning av däck.

Däckhotell i Märsta

På vårt däckhotell lämnar du dina däck i tryggt förvar istället för att ta hem dem och bereda plats för dem i garaget eller ett förråd. Det är praktiskt, men det är också bättre för dina däck att vila under rätt förhållanden. Gummi är ett känsligt material och däck på däckhotell behåller faktisk sina goda egenskaper längre än om du har däcken hemma.

Punkteringslagning

Om du drabbas av punktering kan vi oftast hjälpa dig. En lagning är mer ekonomiskt än att byta däck. Det är viktigt att du kommer till oss så snabbt som möjligt om du misstänker punktering, eller om du vet att du fått en.

Köp däck och fälgar hos Däckskiftarna Märsta

Om du behöver köpa nya däck eller fälgar kan du göra det direkt vid vår däckverkstad